Lokatie: Pranburi National Park Hua Hin

Het Pranburi National Park Hua Hin is veel mooier dan Hua Hin en Cha-am en omdat het minder bewoners, verkeer en toeristen heeft zijn er ook minder shoppingsfaciliteiten. De kuststrook begint bij het Thaise vissersstadje Paknampran. Vanaf hier begint de route naar het zuiden. De boulevard is een weg, met fietsroute. Het strand Khao Kalok betekend in het Thais “schedel” en de rots/berg hier heeft de vorm van een schedel. Zie impressies van de fiets route en de kust en omgeving.

Kite surfing khao Kra Lok[/caption]

khao kra lok temple

mooi zand

Dus gelegen in de prachtige provincie Prachuap Khirikhan net iets ten zuiden van Hua hin zo’n 25 kilometer. Dus een dagje naar Hua Hin is geen probleem.
In het Sam Roi Yot natuurpark zijn diverse grotten te zien, eilanden, het Dolphine Bay, stranden en restaurants. Dus een mooi natuurgebied om te leren kennen.
Top 3 Bezienswaardigheden in Sam Roi Yot Natuurparklees hier

KP bungalow beach house – Khao Kalok natuurpark

Prive bungalow in natuurpark

Wilt u de prachtige omgeving van het Khao Kalok en Sam Roi Yot natuurpark zelf verkennen? Boek dan een KP bungalow beach house. Prettig plekje met vriendelijk personeel.

details:

Bezienswaardigheid Phraya Nakhon grot

Phraya Nakhon grot

Bezoek de Phraya Nakhon grot in het Sam Roi Yot National Park ten zuiden van Hua hin. Dit is een uiterst indrukwekkende grot omdat de top van de grot is ingestort. Door het gat komt licht en water naar binnen waardoor bomen zijn gaan groeien in deze grot.

details: ,

Beach Village – heerlijke villas in Dolphine Bay

Heerlijk zorgeloos genieten met de alles inclusief prijs in het Beach Village Dolphine Bay. Met dagelijks Ontbijt voor 2 personen.

details: , , ,

The Seaview Condo at Sam Roi Yot

Zoals de naam doet laten geloven ‘The Sea Condo’ ligt aan zee in het natuurpark Sam Roi Yot, 30 kilometer ten zuiden van Hua hin.

details:

Net appartment KM Beach Condo

KM Beach Condo Pranburi

Deze KM Beach Condo Pranburi heeft een prachtig uitzicht op zee vanaf het balkon op de tweede verdieping. Mooi zwembad en strand! Dus s’avonds op het balkon met een zeewind genieten!

details: ,