Locatie: Pranburi National Park Hua Hin

Het Pranburi National Park Hua Hin is veel mooier dan Hua Hin en Cha-am en omdat het minder bewoners, verkeer en toeristen heeft zijn er ook minder shoppingsfaciliteiten. De kuststrook begint bij het Thaise vissersstadje Paknampran. Vanaf hier begint de route naar het zuiden. De boulevard is een weg, met fietsroute. Het strand Khao Kalok betekend in het Thais “schedel” en de rots/berg hier heeft de vorm van een schedel. Zie impressies van de fiets route en de kust en omgeving.

Kite surfing khao Kra Lok[/caption]

khao kra lok temple

mooi zand

Dus gelegen in de prachtige provincie Prachuap Khirikhan net iets ten zuiden van Hua hin zo’n 25 kilometer. Dus een dagje naar Hua Hin is geen probleem.
In het Sam Roi Yot natuurpark zijn diverse grotten te zien, eilanden, het Dolphine Bay, stranden en restaurants. Dus een mooi natuurgebied om te leren kennen.
Top 3 Bezienswaardigheden in Sam Roi Yot Natuurparklees hier

Bezoek de Phraya Nakhon grot

Phraya Nakhon grot

Bezoek de Phraya Nakhon grot in het Sam Roi Yot National Park ten zuiden van Hua hin. Dit is een uiterst indrukwekkende grot omdat de top van de grot is ingestort. Door het gat komt licht en water naar binnen waardoor bomen zijn gaan groeien in deze grot.

details:

The Seaview Condo at Sam Roi Yot

Zoals de naam doet laten geloven ‘The Sea Condo’ ligt aan zee in het natuurpark Sam Roi Yot, 30 kilometer ten zuiden van Hua hin.

details:

KP beach house rent – Khao Kalok Pranburi

kp house khao kralok swimming

Wilt u de prachtige omgeving van het Khao Kalok en Sam Roi Yot natuurpark zelf verkennen? Huur dan een huis in het KP beach house rent – Khao Kalok.

details:

Verblijf in deze pool villa in Beach Village Dolphine Bay

Heerlijk zorgeloos genieten met de alles inclusief prijs in het Beach Village Dolphine Bay. Met dagelijks Ontbijt voor 2 personen.

details: , , , ,

Net appartment aan strand! KM Beach Condo

KM Beach Condo Pranburi

Deze KM Beach Condo Pranburi heeft een prachtig uitzicht op zee vanaf het balkon op de tweede verdieping. Mooi zwembad en strand! Dus s’avonds op het balkon met een zeewind genieten!

details: ,

Oriental Sam Roi Yot pool villa -Deluxe-

samroiyot pool villa huur

Deze Deluxe Sam Roi Yot pool villa is gelegen in het Pearl Oriental woonpark in Dolphine Bay, Sam Rot Yot. U krijgt hier een uitstekende kwaliteit villa voor twee personen gelegen aan het zwembad en met prive dakterras.

details: ,

Dolphine Bay Resort-balkon kamers

Dolphine Bay Resort - 30km van Hua Hin

Het Dolphine Bay Resort is de ideale plek voor een vakantie in het Sam Roi Yot Natuurpark. Namelijk direct aan het mooie lange strand met goed ontbijt en nette faciliteiten.

details:

KM Appartement Khao Kralok-Hua Hin

KM Appartement Khao Kralok-Hua Hin

Dit KM Appartement Khao Kralok Pranburi heeft een prettig balkon om te genieten van de zeebries. Het appartement is op de 2de verdieping met zicht op het zwembad. De prettige houten pakketvloer en complete inrichting maken het een goed vakantie appartement.

details: ,

Long Beach Inn Resort

Resort Dolphin Bay Hua Hin

Het Long Beach Inn Resort Dolphin Bay Hua Hin is een mooi boetiek resort in het Sam Roi Yot natuurpark. Dit Nederlands-Thaise resort is klein en de inrichting is netjes en compleet. De meubels zijn gemaakt van mooi afgewerkt teakhout.

details:

Condo aan het strand – Khao Kra Lok – Pranburi – Hua Hin

km strand appartement pranburi hua hin

Deze condo aan het strand – Khao Kra Lok – Pranburi – Hua Hin heeft een prachtig uitzicht over het zwembad naar de zee. Via deze vernieuwde boulevard kunt gemakkelijk overal naar toe. Denk hierbij aan het visserdorp Pak Nam Pran, het natuurpark en zelfs Hua Hin is niet al te ver.

details: ,

Verblijf in Dolphine Bay Resort – Sam Roi Yot Natuurpark

dolphine bay resort sam roi yot zwemmen

Het Dolphine Bay Resort is de plek voor een fijne vakantie in het Sam Roi Yot Natuurpark. Het resort, met meer dan 13 jaar ervaring. **INCLUSIEF ONTBIJT BUFFET voor 2** bij verblijf van 5 dagen of langer.

details: ,