Mijn woning verhuren Thailand

Denkt u wel eens na over de vraag ‘hoe kan ik mijn woning verhuren Thailand?’ Lees dan dit artikel over verschillende mogelijkheden. Voor eigenaars is belangrijk om goede marketing te doen want zonder marketing is het aantal gasten lager en ook de inkomsten! Dus aan de slag! Het aantal buitenlandse vastgoed eigenaren en lokale eigenaren is groeiende in Thailand. Dit betekend dat de concurrentie ook groeiend is! Wat doet u extra om toch zoveel mogelijk inkomsten te generen uit uw investering? Kies vandaag voor MY Rooms Thailand!

Waar kan ik mijn woning verhuren Thailand?

Er zijn een aantal grote globale websites die zich verlenen uw woning, vaak tegen een vergoeding, zelf te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan globale website zoals airbnb en waar u zelf alle formuliers moet invullen, juiste land uitzoeken etc etc. tijdrovend, niet specifiek en vaak alleen Engels!

Dus voor eigenaren die iets extras en beters willen: kies voor ons. Onze organisatie, MY Rooms (Thailand) Limited Partnership is geregistreerd in Petchaburi, Thailand. Wij plaatsen uw woning(en) gratis met volledige beschrijvingen, plattegrond, huurprijzen en foto’s voor u. Wij ook helpen wij met het beheer van de aanvragen voor uw woning en de check-ins en check-outs. U hoeft ons dus alleen te vertellen wanneer de woning niet beschikbaar is. Kosten: 2140 Baht (incl. btw) per jaar anno 2019.

Er zijn geen extra kosten verbonden aan het plaatsen het is dus gratis meer naamsbekendheid voor u onder Nederlanders en Vlamingen, doen dus! Vul snel het formulier in en wij nemen contact met u op.

Wat kunt u verwachten?
Meestal komen er diverse aanvragen binnen waarover wij u gelijk zullen contacteren per email indien u een wijziging wilt maken is dit altijd mogelijk via email contact.

Hoeveel kost het?
65 Euro per jaar voor plaatsing en service van ons. Wij brengen in goed overleg huurder naar uw vakantie accommodatie. Lees de uitleg en doe mee:
https://www.overwinteren-in-thailand.nl/home-owners-in-thailand-get-more-income-today/

add your house or apartment

add your house or apartment and get more money back! Contact us today

Leave a Reply