vakantiehuis huren

Een vakantiehuis huren in Thailand is begin van een warme winter. Een goede woning is van belang want overwinteraars blijven vaak een paar maanden weg uit de Europese kou.

vakantiehuis huren in thailandWil ik een vakantiehuis huren in Thailand? Als uw antwoord ja is, dan dient u gelijk een aantal andere vragen te beantwoorden. Bijvoorbeeld waar in Thailand? Hoeveel mag het kosten? Voor hoe lang? Hieronder vind u vakantiehuizen in willekeurige volgorde. De huurprijzen zijn vaak exclusief uw elektriciteitverbruik. Een goed vakantiehuis huren in Thailand kunt het hier via ons doen. Wij spreken en schrijven Nederlands, betalingen gaan via iDeal en we hebben al 10 jaar ervaring. Sawasdee krab en Yindee namens MY Rooms Thailand!

MY rooms Thailand doet verhuurt al jaren  vakantiehuizen in Thailand voor Nederlanders en Belgen die komen overwinteren. Bij ons krijgt u de beste garantie voor een warme winter & een fijne vakantie!

Handig om te weten:

  1. Wij zijn gevestigd en bereikbaar in Thailand via email en telefoon.
  2. Wij helpen met vervoer vanaf het vliegveld, excursies en fietsen verhuur.
  3. Huurprijzen zijn (meestal) exclusief elektriciteit- en waterverbruik en 7% BTW
  4. Eenmalig administratiekosten zijn 29 euro per boeking
  5. Betaling gaat via iDeal
  6. U ontvangt officiële printbaar PDF bevestiging van MY Rooms Thailand

Vraag per woning om de details, vragen staat vrij en ontvang uw vrijblijvende voorstel voor uw winter in Thailand.

Vriendelijke Vrijstaande Bungalow in Chiangmai

Vrijstaande Bungalow Chiangmai

In noord Thailand hebben wij deze vriendelijke vrijstaande bungalow in Chiangmai beschikbaar voor een prettig verblijf. Gastheer en -vrouw Frans en Nina zijn een Nederlands-Thais echtpaar.

details:

Huurhuis voor 1 jaar in het buitenland

Huurhuis voor 1 jaar in het buitenland

Als u opzoek bent naar een huurhuis voor 1 jaar in het buitenland, dan is dit gemeubileerde huis een betaalbare en goede optie om te overwegen. Gelegen in het woonpark Sportvillage van Cha-am, een huis met gratis toegang tot het zwembad, dit is inclusief. Lees de complete beschrijving – oordeel zelf.

details: ,

Holiday home Bankrut

holiday home bankrut

Wie is er niet op zoek naar een heerlijk en goedkoop holiday home voor vakantie? Welkom in het Golden Sea Village in Bankrut. lees meer

details: ,

AC Bungalow in Nai Harn Beach gebied

AC Bungalow in Nai Harn Beach gebied (2)

Deze bungalow is voor mensen die van rust en tropische warmte kunnen genieten. Deze bungalow is prima gemeubileerd met onder andere 2 slaapkamers een woonkamer en veranda mijn keuken faciliteit.

details: , ,

Wonen in Baan Thai Village

Dit gerenoveerde huis staat te huur in het Baan Thai Village 2. Compleet met koelkast, tuin en eigen veranda en buiten meubilair.

details: ,

Smart House Huahin met privé zwembad

Smart House Hua hin Pool villa huren

Dit Smart House Huahin met privé zwembad is onderdeel van het smart House project in Huahin en dat bestaat al meer dan 10 jaar. Wegens succes is het project uitgebreid in naar volgende fasen.

details: ,

Langverblijf La-Or Resort Hua Hin

vakantie Hua hin in La-Or Resort

Langverblijf La-Or Resort Hua Hin in studio’s en vakantiehuizen is mogelijk en voordeliger in prijs. Schoonmaak en Wifi zijn inclusief. Voor 2020 is reserveren echt nodig!

details:

Hua hin Natural Hill villa met zwembad

Hua hin Natural Hill villa met zwembad

Deze villa is gelegen in de woonwijk van het Natural Hill Bofai in Hua hin. Heerlijke westerse luxe in een natuurlijk omgeving van heuvels en palmbomen.

details: ,

Vakantie Villa in Huahin Horizon beschikbaar

soi 88 Horizon Huahin villa

Deze vakantie Villa in Huahin Horizon ligt een besloten woonpark in Hua Hin, soi 88, met een security en zwembad.

details:

Beach Village – heerlijke villas in Dolphine Bay

Heerlijk zorgeloos genieten met de alles inclusief prijs in het Beach Village Dolphine Bay. Met dagelijks Ontbijt voor 2 personen.

details: , , ,