naar Ko Samui eiland in Thailand

koh-samui-plattegrondDit populaire Eiland ligt in de Thaise Golf ongeveer 550 km van de hoofdstad Bangkok. Koh Samui eiland is het grootste van de drie eilanden. koh Tao en Koh Payang zijn de andere twee eilanden. Met de ferry vanaf het vaste land, Surat Thani, bent u binnen een uur op Koh Samui. Dit grote en mooie eiland is meteen ook het meest ontwikkeld van de drie. Dus op het eiland vind u ook grote shoppingmalls zoals Tesco Lotus en Marko. Toeristische attracties zijn er ook; vlinder tuinen, krokodillen shows, opblaaskastelen voor kinderen etc. De overheid heeft ook prachtige view points laten aanleggen. Hier kunt u stoppen om van het uitzicht te genieten. Daarnaast zijn er uiteraard vele restaurants, resorts en het 1 vliegveld. Naast de mooie lange zand stranden en heldere water met vissen, heeft Koh Samui ook een goede infrastructuur. Het eiland is ingericht op het toerisme en alles is daardoor makkelijk en duidelijk te vinden.
Stranden aan de noordzijde van het eiland:
* Maenam Beach
* Boh Put Beach
Stranden aan de oostzijde:
* Chaweng Beach
* Lamai Beach (tip!)

Bezienswaardigheden
* Chaweng Beach – Koh Samui’s centrum en meest populaire gedeelte van het eiland. Het vele verkeer, hotels, winkels, kroegjes en verkopers maken het niet echt gemakkelijk om op het strand te komen. Maar het strand is er zeer mooi.
* Big Buddha – Grote Zittende Buddha in Bophut. Indien deze niet nat, dient men de schoenen uit te trekken voor men naar boven gaat.
* Hin Ta & Hin Yai – Mooie rotsen partij met een speciale vorm. Hin betekend steen. De steen opa en oma rotsen partij – letterlijk vertaald. Aan de Lamai Beach ten oosten van het eiland. Lamai Beach is iets rustiger en is daarom de aanrader!

Bezienswaardigheden Koh Samui Video

 

Hoe gaat u naar Ko Samui?

Om naar Ko Samui te gaan kunt kiezen tussen vliegen en over land en met de ferry. Vanaf het Suvarnabhumi Airport in Bangkok gaan direkte vluchten naar Ko Samui. Bij sommige vliegtuigmaatschappijen is het mogelijk om uw bagage direct door te boeken naar het andere vliegtuig. Informeer dus even voor aankomst in Bangkok vanuit Amsterdam. Wij, MY Rooms Thailand, kunnen ook uw vliegtuigtickets bestellen maar vaak is online reserveren ook een goede optie.

De tweede mogelijkheid is de bootverbinding vanaf Chumphon of Surathani naar Koh Samui. De bekendste en beste maatschappij om tickets te bestellen zijn de Lomphraya High Speed Ferries. Zij bieden ook de mogelijkheid om een combinatie ticket (ferry/bus) online te kopen.

lomprayah website naar Ko Samui

lomprayah website naar Ko Samui Eiland in Thailand

Reserveren en dan naar Ko Samui Eiland!

Deze prachtige vakantiebestemming is populair en daarom is reserveren verstandig voordat u naar Ko Samui gaat. Bekijk de accommodatie mogelijkheden op de plattegrond en reserveer met MY Rooms Thailand. Wij helpen met uw vakantie plan naar Thailand.

 

Wat schrijven en vinden bezoeker van dit eiland

Ko Samui
4.5
Based on 2040 reviews
powered by Google
Ilan Malyanker
Ilan Malyanker
07:54 16 Feb 20
An island which is a dream 🙂
beau ferguson
beau ferguson
17:59 09 Feb 20
Spent 2 days there in 2016, paradise!!
Gede Real Adventure
Gede Real Adventure
01:12 23 Jan 20
The beach so beautiful place and the view so nice
Scbelectronic Scbcctv
Scbelectronic Scbcctv
14:27 19 Jan 20
Came here on ncl cruise over Christmas nice place nice people would go again
Alison Young
Alison Young
14:02 09 Jan 20
The most relaxing and beautiful holiday ever!
Subhashis Pattadar
Subhashis Pattadar
16:26 08 Jan 20
Beautiful. No crowd at all.
sabareesh pambalath
sabareesh pambalath
15:02 02 Jan 20
Good beaches but were crowded as we had visited during new year. Hotels & taxis are more expensive than Bangkok or... other similar islands in Thai, food is relatively inexpensive. Worth a visit when in Thailandlees meer
Pooja Pandey
Pooja Pandey
05:33 14 Nov 19
Beautiful place to spend your holiday. Nice and clean beaches where you can relax. Taxi's are a bit expensive. I would... love to visit again if I get chance.lees meer
Volgende beoordelingen