Sandy Beach Zeezicht vanaf balkon (7)

Sandy Beach prachtig zeezicht

ID:7156

Bent u opzoek naar het appartement met het best zeezicht van Cha-am en Hua Hin? Bekijk dan dit Sandy Beach Appartement met prachtig zeezicht want beter zult u niet vinden. Het “Sandy Beach Condominium” in Cha-Am is een prettig appartementen complex met een aangename sfeer. Dit Sandy Beach Appartement met prachtig zeezicht biedt een panoramisch uitzicht vanaf de elfde verdieping. Het appartement kijkt over het strand en de Gulf of Thailand. Het appartement, beschikt over twee slaapkamers, twee badkamers, ruim panoramisch terras, een ruime woonkamer en kitchenette faciliteit. De totale oppervlakte bedraagt 134 m2.

De kamers zijn voorzien van airconditioning. Het terras (balkon) biedt een adembenemend uitzicht op het strand en de Gulf of Thailand. Gratis onbeperkt WiFi is beschikbaar in het appartement.

   
Sandy Beach (10).jpg
Sandy Beach (11).jpg
Sandy Beach Appartement met prachtig zeezicht (7).jpg
Sandy Beach Appartement met prachtig zeezicht (12).jpg
Slaapkamers Sandy BEach appartement (1).jpg
Slaapkamers Sandy BEach appartement (2).jpg
Sandy Beach (3).jpg
Sandy Beach (4).jpg
Sandy Beach (5).jpg
Sandy Beach (6).jpg
Sandy Beach (7).jpg
Sandy Beach (8).jpg
Sandy Beach (9).jpg
Sandy Beach (10).jpg
Sandy Beach (11).jpg
Sandy Beach Appartement met prachtig zeezicht (7).jpg
Sandy Beach Appartement met prachtig zeezicht (12).jpg
Slaapkamers Sandy BEach appartement (1).jpg
Slaapkamers Sandy BEach appartement (2).jpg
Sandy Beach (3).jpg
Sandy Beach (4).jpg
Sandy Beach (5).jpg
Sandy Beach (6).jpg
Sandy Beach (7).jpg
Sandy Beach (8).jpg

De ligging
Dit Sandy Beach Appartement met prachtig zeezicht ligt op 10 minuten rijden van Cha-Am City en 15 minuten van Hua Hin Centrum en in 2.5 uur bent U met de auto in Bangkok. Hua Hin Airport ligt ongeveer 12 km van het “Sandy Beach Condominium”. Auto- en fietsverhuur in de omgeving. Sandy Beach ligt naast het Holiday Inn Regent Hotel.
Holiday Inn Resort Cha-am (15)

Er is een wasservice is beschikbaar op aanvraag. Er is gratis parkeergelegenheid, Tennis mogelijkheden op eigen terrein en Fitness ruimte (gratis gebruik) en Golf mogelijkheden binnen 3 km.

Indeling / meubilair
Kitchenette
2 slaapkamers
2 badkamers
Internet
TV in Woonkamer
TV in één Slaapkamer
Airconditioning in woonkamer
Airconditioning in twee slaapkamers
Terras
Buiten meubilair
Sofa
Eettafel met stoelen
Koelkast
Magnetron
Warm en koud water
Waterkoker
Wasmachine
Bedlinnen
Alle vloeren zijn betegeld met Ceramisch materiaal.
Zwembad met zonne terras
Overdekt terras
Gasten ontvangst ruimte
Strand

Geschikt voor: 4 personen.

Huisdieren: niet toegestaan

Faciliteiten
Faciliteiten van het “Sandy Beach Condomium” zijn o.a. 24-uur Security, tennis en fitness center. Bij de ingang is de receptie (8 tot 17.00 uur) waar u bijvoorbeeld de was (laundry) kunt af geven en andere vragen kunt stellen. Wifi Internet in alle kamers van het appartement.

Activiteiten in omgeving
Zwemmen, Zonnen, Wandelen, Strand wandelen, Nachtclubs en Bars ,Zeilschool, Golf, Amusement park, Thaise Markt, Minimart, Winkelcentrum, Tours, Thaise en Westerse restaurants, Night Markt Hua Hin, Santorini Park, Venezia Shopping Centre, Blúport shopping Centre, Villa Market Hua Hin fietsen en bromfietsen verhuur.

De verhuurprijs voor dit appartement is voor 4 personen inclusief Airport ophaaltaxi service in Bangkok, 2x per week schoonmaak, gratis Wifi Internet, BVN Televisie en vriendelijke Nederlandstalig assistentie indien nodig. Voor verblijf met 2 personen bieden wij een korting van ongeveer 20%. Deze korting is ook mede afhankelijk van de aangevraagde vakantieperiode. Indien u dit appartement wilt vastleggen voor uw vakantie dient u 30% aanbetaling aan ons over te maken. Heeft u interesse om uw vakantie in Sandy Beach Appartement met prachtig zeezicht door te brengen? Neem dan contact op via deze webpagina. U ontvangt dan volledig vakantie voorstel met alle details.

Number of guests

 2 - 4 personen Cha-am,
Geotag Icon Show on map
Sandy Beach Zeezicht vanaf balkon (7)

Prijs / Rate information

Sandy Beach prachtig zeezicht

1 maand / month
106000 THB = €.
inclusief ophaaltaxi en 2x week schoonmaak

Leave a Reply