vakantiehuizen en villas Huahin

Huahin vakantiehuizen en villas

Lekker die warme Thaise zon in januari op je lichaam voelen is het overwinter gevoel. Onze Huahin vakantiehuizen en villa’s bieden de mogelijkheid om straks te genieten.

Overwinteren begint met vakantiewoningen  bekijken. Bepaalt u zelf eerst wat belangrijk is. Overleg wellicht met partner, kinderen, en vrienden. Natuurlijk ook leuk om hier mee bezig te zijn. Wij noemen dit de ‘voorpret’ van de komende overwinteringsvakantie in Hua hin.

De villa’s in Hua hin

De beschikbaarheid Huahin vakantiehuizen en villas

Ons aanbod vakantiehuizen en villa’s is grotendeels beschikbaar maar komen reserveringen binnen via andere kanalen dus bekijken wij altijd de beschikbaarheid voor u, zeker in januari. Het kan ook dat we een nieuwe vakantie villa voor u hebben.

huis huren in Thailand

Wij hebben ook beschreven hoe het werkt om een huis te huren in Thailand. Lees en leer gerust nog meer over Thailand en de mogelijkheid om te huren.
huis huren in Thailand Huahin

Ligging van Hua hin villa’s

Veel keus is goed en een beetje planning. Wij doen ons best om alleen goede locaties te selecteren. Een belangrijk aspect bij villa’s in Huahin is de afstand tot het centrum. Vaak bedoelen we dan de afstand tot een centraal herkenningspunt, namelijk de kloktoren van Hua hin.

kloktoren Huahin

Klok toren in Hua hin

Leave a Reply