Tag Archives: Catteraya Cha-am

Het Catteraya Cha-am appartement complex heeft kleine appartementen voor een vriendelijke prijs. De kwaliteit is verschillend per studio of appartement en wij verhuren alleen de betere appartementen aan onze gasten. De prijzen inclusief Wifi Internet, Televisie en Zwembad. In het Catteraya Cha-am hebben we zowel grote als kleine appartementen in de verhuur. De verhuurprijs is exclusief het elektriciteitsverbruik.

Cattareya groot gerenoveerd

Dit in het cattareya gerenoveerde appartment is een prettige mogelijkheid om te overwinteren in Cha-am. Het appartement is letterlijk twee keer zo groot als een standaard studio

details: ,

Gerenoveerde studio met prachtig uitzicht in het Catteraya

Een gerenoveerde studio met prachtig uitzicht in het Catteraya is wat wij hier aanbieden. Vanaf deze studio heeft u een adembenemend uitzicht over Cha-am.

details: ,

Goed verblijf Catteraya met zeezicht

Bent u opzoek naar een goed appartement Catteraya Cha-am met zeezicht? Zoek niet verder! Dit is een prettig appartement, gelegen op de vijfde verdieping.. Een ideaal appartement voor vakantie

details: ,

Cha-am Catteraya – Goedkoop!

on, zee, en strand! Welkom in dit appartement in Cha-am Catteraya. Dit is een complex met diverse appartementen en studios direct aan het strand van Cha-am. Vakantie studios en prettig zwembad aan zee maken dit een prima optie voor overwinteraars

details: ,

Catteraya studio aan zee

Goedkoop, zon, zee, strand en zwembad! Cattareya is een prima optie om alleen of met z’n tween te overwinteren. Aan de boulevard van Cha-am dus overal dichtbij.

details: ,

Catteraya Studio Cha-am

Deze Catteraya Studio Cha-am op de negende verdieping biedt heeft mooi uitzicht op zee.

details: ,

Catteraya Cha-am zeezicht

Appartement Catteraya Cha-am zeezicht is gelegen op de 12e verdieping van het appartementen complex aan zee. De zeebries en de perfecte ligging van dit complex bieden een ideale overwinteringsmogelijkheid. Het appartement is gerenoveerd en ziet er netjes uit.

details: ,

Catteraya Cha-am Studio

Welkom in deze Catteraya Cha-am Studio. Dit is een complex met veel appartementen en studios direct aan het strand van Cha-am. Compleet ingericht en goedkoop!

details: ,

Catteraya overwintering

Een appartement in Cha-am Catteraya betekend overwinteren voor een lage prijs op een prima lokatie.

details: ,

studio aan Cha-am boulevard

Deze studio aan Cha-am boulevard kan dan de uikomst bieden voor uw vakantie. Het condominium complex is direct gelegen aan de boulevard en heeft ook een fijn zwembad.

details: ,