krabi resort

Sabai Resort in Krabi

ID:4282

Sabai betekend ‘relax’ en hetSabai Resort in Krabi is dan ook een comfortabel en relax resort om te verblijven. Het is gelegen op slechts 1 minuut lopen van het strand van Krabi en rondom de bungalows is het groen, prettig en rustig, dus werkelijk Sabai. Er is een restaurant met een Italiaanse keuken en diverse andere gerechten. De prijs is inclusief ontbijt in dit restaurant voor twee personen. Om de variëteit van deze keuken te tonen en uw eetlust te wekken kunt u s’ochtends een van de uit 5 verschillende ontbijt sets kiezen.

   
krabi resort (17).JPG
krabi resort (18).JPG
krabi resort (21).JPG
krabi resort (22).JPG
krabi resort (23).JPG
krabi resort (24).JPG
krabi resort (1).JPG
krabi resort (2).JPG
krabi resort (3).JPG
krabi resort (4).JPG
krabi resort (17).JPG
krabi resort (18).JPG
krabi resort (21).JPG
krabi resort (22).JPG
krabi resort (23).JPG
krabi resort (24).JPG
krabi resort (1).JPG
krabi resort (2).JPG
krabi resort (3).JPG
krabi resort (4).JPG
krabi resort (17).JPG
krabi resort (18).JPG

Wij kunnen voor u in het Sabai Resort in Krabi 2 verschillende type bungalow reserveren. De grootste bungalow heeft twee tweepersoonsbedden en is dus geschikt voor vier personen. Deze grote bungalow is misschien ook beter voor langverblijf want in de bungalow zit een mogelijkheid om zelf te koken maar het restaurant is zeer goed. Zie hier een foto van het restaurant:

sabai Restaurant

Sabai Restaurant

De prijs voor verblijf in Sabai Resort op deze pagina is voor een bungalow met ventilator (FAN) in het hoogseizoen 20 december – 15 maart. Dit een grote ventilator aan het plafon boven het bed die verkoeling brengt. Indien u een airconditioning bungalow wilt dan kost de 300 Baht extra i.v.m. stroomverbruik. De prijs is inclusief schoonmaak, ontbijt en Wifi internet.

Indien uw familie een extra bed wilt voor kinderen t/m 10 jaar wilt dan kost deze 300 Baht.

Het resort bestaat al sinds het jaar 2000 en er zijn inmiddels meer dan 17 bungalows en een zwembad. Het Da Carla restaurant met Italiaanse keuken zorgt voor het lekkerste ontbijt in heel Krabi. U kunt hier en in de omgeving kunt onder andere naar massages, Thai kickboxen, exotische boottochten, de witte stranden en de winkel straten van Aonang. Ook kunt u voor 200Baht/dag een scooter huren en de omgeving zelf verkennen.

Betaal mogelijkheden
In dit resort kunt u betalen met MasterCard, Visa en contant betalen.

Inclusief
Ontbijt voor 2 personen, electriciteit, Water en Schoonmaak service zijn inclusief de overnachtingsprijs van het Sabai Resort Krabi Thailand.

De inchecktijd
U kunt bij Sabai Resort inchecken na 14:00 middags. Indien u laat, bijvoorbeeld 21:00 s’avonds, verwacht te arriveren dan dient u dit aan ons door te geven. Tijdens het inchecken dient u een paspoort of identiteitskaart te tonen met de naam van de reservering in het resort.

Langverblijf in deze omgeving is ook mogelijk in het Sabai Residence appartementen complex.

Number of guests

 2 - 4 personen

 Bungalow voor 1-2 personen 

  • 1 slaapkamer
  • 1 badkamer
  • Zwembad in het complex
  • Free Wifi
  • Ventilator
  • Airconditioning
  • Terras
  • Buiten meubilair

Facilities: Receptie, Zwembad, Wifi Internet, Restaurant

Things to doZwemmen, Zonnen, Wandelen, Kitesurfen, Strand wandelen, Nachtclubs en Bars, Watersport, Golf, Amusement park, Minimart, Fietsen, Tours, Snorkelen, Thaise en Westerse restaurants

Krabi,  vlakbij het strand.
Geotag Icon Show on map
krabi resort

Prijs / Rate information

Sabai Resort in Krabi

1 nacht /night
1900 THB = €.
dit is hoogseizoen prijs

 

Leave a Reply