Locatie: Lumpini Cha-am

Cha-am Lumpini Het Lumpini Cha-am is gelegen aan de boulevard en het strand. In dit appartementen complex aan zee bevindt zich een aantal mooie zwembaden, tropische tuin en faciliteiten die het verblijf aangenaam maken. De bij de receptie kunt u vragen stellen, in gebrekkig Engels. Er zijn wasmachines voor de bewoners die op munten werken. U kunt te voet aan de voorkant direct naar de zee en via het receptie verlaat u het complex aan de achterkant met de fiets, brommer of bijvoorbeeld taxi. Het Lumpini Cha-am is veilig en rustig. Welkom in Lumpini Cha-am ! 1 van de beste overwintermogelijkheden in Thailand! Bekijk al het aanbod van appartementen hier. Het electriciteits- en waterverbruik is niet inclusief maar komt bij normaal gebruik niet boven de 50 euro per maand. Bewoners van het Lumpini konden in 2018 ook gratis gebruik maken van de fietsen. Naast de zwembaden zijn er op de tweede verdieping van het receptie gebouw boven, een fitness, sauna en steam room.

3 appartementen te koop

te koop appartement

De eigenaar van 3 appartementen in Cha-am zet het onroerend goed te koop omdat ze het komende jaar naar Canada kunnen emigreren. Ze overwegen 3 appartement te verkopen in Cha-am. Al deze eenheden kunnen ook in buitenlandse handen zijn.

details: ,

Lumpini Cha-am

lumpini apartment 2e verdieping

Wat is belangrijk voor onze overwinteraars in Cha-am? Prijs, ligging en kwaliteit. Dit leuke appartement in Lumpini Cha-am, is een prima keuze voor uw overwinteringsvakantie

details: ,

Holiday Lumpini Cha-am

Pool view apartment lumpini cha-am

Holiday apartment Lumpini Cha-am met een eigen terras voor de woning. Naast het feit dat het Lumpini nieuw en netjes is, heeft het nog een pluspunt namelijk dat Karaoke bijvoorbeeld niet is toegestaan. Voor sommige van overwinteringsgasten is dit een rustgevend en zeer waardevol pluspunt!

details: ,

Groot Lumpini

Bent u opzoek naar wat meer ruimte? Dan is dit groot Lumpini appartement met terras, keuken en 2 slaapkamers een hele goede optie.

details: , ,

Lumpini Beach

Lumpini beach appartement

Dit Lumpini beach appartement aan zee met zwembad, is een van de beste keuzes voor een overwinteringsvakantie in de badplaats Cha-am.

details: ,

Lumpini Cha-am op de begane grond

Lumpini Cha-am

Wat is belangrijk bij de keuze van uw vakantie accommodatie? De ligging en kwaliteit en dat is aanwezig in Lumpini Cha-am complex.

details: ,

Lumpini Cha-am met zwembad aan zee

Lumpini appartement Cha-am met zwembad aan zee

Wat is belangrijk bij de keuze van uw vakantie accommodatie? Juist, ligging en kwaliteit. Dit Lumpini appartement Cha-am met zwembad aan zee, heeft het helemaal.

details: , ,

zeezicht Lumpini Cha-am te huur

Appartement Cha-am Lumpini 2017

Opzoek naar het betere appartement voor vakantie? Zoek niet verder en informeer naar dit zeezicht appartement Lumpini Cha-am. Gelegen op de 2de verdieping van gebouw A2. Met privé balkon.

details: ,

Cha-am strand in Lumpini

lumpini Cha Am vakantie studio

Dit Cha-am strand appartement in Lumpini ligt in gebouw B1 direkt aan het zwembad met eigen privé terras voor het appartement. Deze kleine maar moderne woning heeft 1 slaapkamer, woonkamer met keukenblok en badkamer.

details: , ,

Lumpini voor met kinderen

Lumpini appartement voor met kinderen

Gaat u met kinderen op vakantie naar Thailand? Dan is dit Lumpini appartement voor met kinderen misschien een hele goede optie. Zee, strand, zwembaden, speeltuin in het Lumpini en diverse waterparken in de omgeving.

details: ,