Toers Thailand

Verken & ontdek Thailand! Met Toers Thailand gaat u leuke dingen doen of zien voor een dagje met een begeleiding van ons of onze sprecialisten. Boek van te voren en ervaar de maximale toegevoegde waarde voor uw vakantie straks! Een perfecte dag bestaat bijna niet maar een fantastisch leuke dagtrip in de omgeving is wat we u willen laten beleven. Ontdek grotten, bezoek een markt, geniet van olifanten, unieke architectuur, watervallen, een cruise of iets anders leuks.

Wij zijn uw gids met de inzichten en tips in het lokale leven en de omgeving voor u.

De Toers Thailand die wij beschrijven kunnen in werkelijkheid iets aangepast zijn, wij doen ons best een zo goed mogelijke omschrijving te geven. De dagtoers en excursies zijn in het Engels of Nederlands tenzij anders vermeldt. Onderaan de excursie beschrijving kunt zich aanmelden om mee te gaan! Vragen staat vrij bij ons dus stel gerust uw vraag.

Ook staan hieronder artikels met ideeën en plekken die u zelf gemakkelijk kunt bezoeken op eigen gelegenheid.

Bezoek de Phraya Nakhon grot

Phraya Nakhon grot

Bezoek de Phraya Nakhon grot in het Sam Roi Yot National Park ten zuiden van Hua hin. Dit is een uiterst indrukwekkende grot omdat de top van de grot is ingestort. Door het gat komt licht en water naar binnen waardoor bomen zijn gaan groeien in deze grot.

details:

floating market excursie Amphawa

avond markt

Om ongeveer half negen verwelkomen wij u in de minibus voor floating market excursie Amphawa. De floating markt met de treinmarkt en boottocht.

details:

Cicada Markt Hua hin

bezoek cicada markt

Cicada Market Hua hin is een avondmarkt die is onderverdeeld in vier gebieden namelijk Mode en Fashion, Art en kunst, eten en het Amfitheater met optredens

details: , ,

floating market Petchaburi Kwanchow

petchaburi floating market

Pas geopend dit jaar, de veel belovende floating market Petchaburi Kwanchow. Leuke dagtrip vanaf Cha-am of Hua Hin. Lees hoe je hier komt en zie onze video.

Dagtour vanuit Cha-am naar Kuan Yinen de zoutvelden

dagtour vanuit Cha-am of Hua hin

Doe deze leuke dagtour vanuit Cha-am of Hua Hin. Zoutvelden en Kuan Yin beeldenpark. Leuk!

Dierenopvangcentrum Friends of Wildlife

friends of wildlife thailand

Bezoek dit dierenopvangcentrum en draag bij aan het welzijn van de dieren op onze planeet. Friend of Wildlife Thaland verzorgt gewonde of verminkte dieren om deze daarna terug te plaatsen in de natuur.

Santorini Waterpark Cha-am

santorini waterpark

De laatste 3 jaar zijn er diverse Themaparken open gegaan voor het grote Thaise en Westerse vakantiepubliek. Santorini Waterpark Cha-am hoort hier ook bij!

Waterval en Olifanten rit bij Huahin (ID 3)

Pa-La-U-Waterfall-and-Elephant-Riding-Huahin

De tocht start s’ochtends en na de pick-up rijden we naar het westen. We rijden langs diverse ananas plantages alvorens wij bij u de waterval komen. Vervolgens maken wij ter voet een tocht naar het 4de level waar u in de natuurlijke vijver zult treffen met wilde vissen.

details: ,

Waterval en Aquarium tour (ID 4)

Een dagtrip naar Huai Yang waterval in combinatie met het Waghor Aquarium. Inclusief vriendelijke begeleiding en frisdrank. Met relaxen aan het bekende en mooie Ao Manao strand.

details:

excursie Kengkrachan dam

excursie kengkrachan dam

Aanrader! De excursie Kengkrachan dam en beeldentuin is een leuke dagtour vanuit Cha-am of Huahin. Zeker een aanrader voor mensen die niet lang willen reizen en het regenwoud willen ervaren.

details:

Auto huren in Cha-am of Huahin

Een auto voor het appartement of vakantiehuis in Thailand is een prettig natuurlijk zeer prettig en gemakkelijk. Daarom bieden wij u deze mogelijkheid!

Olifanten tocht

Jouw olifanten mahout (verzorger ) zal je meenemen door semi-jungle naar de top van de berg voor een prachtig uitzicht over Huahin en de zee om vervolgens, via een kleine rivier, terug te keren naar het kamp om even te relaxen met coconut juice en fruit. Daarna terug naar het hotel.

Bezienswaardigheden

Artikel over bezienswaardigheden van Cha-am. Met o.a. stranden, paleizen, natuurgebieden, interessante tempels, leuke winkels en meer.