Category Archives: Toers Thailand

Verken & ontdek Thailand! Met Toers Thailand gaat u leuke dingen doen of zien voor een dagje met een begeleiding van ons of onze sprecialisten. Boek van te voren en ervaar de maximale toegevoegde waarde voor uw vakantie straks! Een perfecte dag bestaat bijna niet maar een fantastisch leuke dagtrip in de omgeving is wat we u willen laten beleven. Ontdek grotten, bezoek een markt, geniet van olifanten, unieke architectuur, watervallen, een cruise of iets anders leuks.

Wij zijn uw gids met de inzichten en tips in het lokale leven en de omgeving voor u.

De Toers Thailand die wij beschrijven kunnen in werkelijkheid iets aangepast zijn, wij doen ons best een zo goed mogelijke omschrijving te geven. De dagtoers en excursies zijn in het Engels of Nederlands tenzij anders vermeldt. Onderaan de excursie beschrijving kunt zich aanmelden om mee te gaan! Vragen staat vrij bij ons dus stel gerust uw vraag.

Ook staan hieronder artikels met ideeën en plekken die u zelf gemakkelijk kunt bezoeken op eigen gelegenheid.

Doe een dagtoer naar Sam Roi Yod

Doe deze dag tour naar Sam Roi Yod en ontdek Thailand’s oudste nationale park aan zee. Een stukje Thaise historie is inclusief!

details: ,

Bezienswaardigheid Phraya Nakhon grot

Bezoek de Phraya Nakhon grot in het Sam Roi Yot National Park ten zuiden van Hua hin. Dit is een uiterst indrukwekkende grot omdat de top van de grot is ingestort. Door het gat komt licht en water naar binnen waardoor bomen zijn gaan groeien in deze grot.

details: ,

floating market excursie Amphawa

Om ongeveer half negen verwelkomen wij u in de minibus voor floating market excursie Amphawa. De floating markt met de treinmarkt en boottocht.

details: ,

floating market Petchaburi Kwanchow

Pas geopend dit jaar, de veel belovende floating market Petchaburi Kwanchow. Leuke dagtrip vanaf Cha-am of Hua Hin. Lees hoe je hier komt en zie onze video.

details: