Tamarind Markt Huahin

ID:11344

Welkom op Tamarind Markt Huahin! Tamarind Market ligt op slechts een steenworp afstand van de bekende Cicada Markt, dus laten we eens uitleggen waarom u deze markt eigenlijk niet kunt overslaan.

Tamarind Markt Huahin

Tamarind Markt Huahin

Het kleine broertje van Cicada is Tamarind Market, zo genoemd vanwege de Tamarinde-bomen aan de rand van het kleine park. Aan de voorkant langs de hoofdweg vindt u een retro, ontspannen sfeer op zowel het eet- als het amusementsgebied, hoewel de meeste mensen de neiging hebben om ofwel vanaf Cicada aan de zijkant of vanaf de parkeerplaats aan de achterzijde binnen te komen. Deze markt is geen officieel onderdeel van Tamarind, hoewel hun naam in het Thais Dta-Laat Ma-Khaam of Tamarind Market is.

Het eerste dat je opvalt aan de echte Tamarind-markt is de indeling van de eetstalletjes, voordat je de geluiden hoort van de lokale band. Hier vindt u traditionele Thaise gerechten en vele internationale favorieten, zoals pizza, ribs in Amerikaanse stijl, pasta en sushi. Er is minder selectie dan bij Cicada, maar het gemak van ontdekking is beter. Lokale leveranciers zijn optimistisch om je te herkennen en je te verleiden om te proeven van wat ze koken.

Als je toevallig het super lokale deel van Tamarind markt binnenstapt, zul je ontdekken dat het voornamelijk over Thais eten gaat tegen extreem goedkope prijzen. Ja, u zult het voedsel dat u wilt proeven moeten opzoeken, maar er zijn tafels en stoelen aanwezig. Hoewel niet zo glamoureus zijn naamgenoot, of Cicada, is het gewoon goed, eerlijk Thais eten.

Waar en Wanneer is Tamarind Markt Huahin open?

Deze avondmarkt is niet elke dag open, hou hier dus rekening mee. Als u rijdt, is er parkeergelegenheid aan de overkant van de hoofdweg van de ingang naar Cicada of achter Tamarind. De lokale Green Songthaews lopen beide kanten voorbij beide markten en er staan ​​altijd Tuk-Tuks klaar om je mee te nemen.

Openingstijden van de Cicada Markt

Vrijdag en zaterdag 16.00 uur tot 23.00 uur
Zondag 16.00 uur tot 22.00 uur

Tamarinde Markt:

Donderdag – zondag 17.00 uur • 23.00 uur

 

 

security code
Verzenden

 

Meer over: , ,

 

Bekijk ook: ontbijt in Huahin Voordelig! 4 personen in Chelona Hua Hin appartement Centraal Huahin – aan het strand! appartement Mykonos Cicada Markt Hua hin Super mooie villa met zwembad! Centrum Huahin

Geef een reactie