family 2 slaapkamers woning

vakantie woningen met 2 slaapkamers

Bent u op vakantie met de familie of u heeft kennissen die even langskomen? Dan zijn vakantie woningen met 2 slaapkamers een de uitkomst want deze zijn vaak financieel aantrekkelijker dan bijvoorbeeld een hotel.

Paradise Pool Villa Cha-am
Kom genieten in deze Paradise Pool Villa Cha-am! Deze villa met zwembad, incl. Wifi Internet, linnengoed en 1x week schoonmaak. Read more.
Familie bungalow in Sabaya Resort Cha-am
Monthly Rate 27000 Baht
Deze 2 verbonden bungalows Sabaya Resort Cha-am hebben een privé deur en dat is ideaal voor bijvoorbeeld een gezin of Read more.
Vakantiehuis 2 slaapkamers in Bankrut
Monthly Rate 14500 Baht
Dit vakantiehuis is gelegen in het golden sea village woonpark. Een woonpark met meer dan 25 verschillende woningen en met Read more.
Villa met twee slaapkamers huren
Monthly Rate 25000 Baht
Een moderne Villa met twee slaapkamers huren voor uw vakantie in Bankrut. Wees er snel bij want de villa is Read more.
Chiangmai Vakantie Villa huren
Monthly Rate 54000 Baht
Wilt u in Chiangmai Vakantie Villa huren? Het hele landgoed, met de drie villa's, is dan een ideale optie. Zie Read more.
Bankrut Thailand huis huren
Monthly Rate 16500 Baht
Dit is een modern vakantie huis op ongeveer 500 meter lopen naar het strand van Bankrut. Read more.
vakantiehuisje vlakbij strand
Monthly Rate 15500 Baht
Dit vakantiehuisje vlakbij strand ligt in een woonpark genaamd Golden Sea Village. Een kleine moobaan met een prima atmosfeer. Read more.
Bankrut Villa: Nanachart
Monthly Rate 30000 Baht
Deze Bankrut Villa is de tweede villa bij binnekomst aan de rechterkant met onder ander uitzicht op het zwembad van Read more.
vakantiewoning bij zee in Bankrut
Monthly Rate 15500 Baht
Het vakantiewoning bij zee in Bankrut ligt in een woonpark op 2 minuten van het prachtige strand. Prima vakantiehuis en Read more.
vakantiehuizen met privé zwembad Cha-am – Sams Garden
Monthly Rate 75000 Baht
Heerlijk Pool villa's in Cha-am! 3 slaapkamers en uw eigen privé zwembad, tropische tuin vlakbij bij de boulevard. Inclusief: elektriciteit, Read more.
Vakantiehuis Cha-am
Monthly Rate 30000 Baht
Prettige Vakantiehuizen met veranda om te zitten en te genieten van de goed onderhouden tuin. Voor 2-4 personen. Read more.
2 slaapkamer villa in Makham Villa
Monthly Rate 27500 Baht
In het Makham Villa, gelegen aan de boulevard van Cha-am, hebben we 2 slaapkamer villa in Makham Villa's beschikbaar. Prima Read more.
Vakantie woningen Huahin
Monthly Rate 45000 Baht
Voor Vakantie woningen Huahin moet u bij Baan Jennie wezen. Prima vakantiehuizen park met zwembad en Westers management is aanwezig. Read more.
vakantiehuis met zwembad in Hua hin
Monthly Rate 47368 Baht
Heerlijk rustig maar toch binnen een paar minuten in het centrum van Huahin. Deze prettige witte vakantiehuizen hebben alle een Read more.
Simpel en voordelige vakantiewoning aan het strand
Monthly Rate 13500 Baht
Indien u simpel en voordelige vakantiewoning aan het strand van Thailand wilt huren dan is dit een ideale optie. Het Read more.
Appartement aan het strand “Chai Talay”
Monthly Rate 75000 Baht
Deze appartementen hebben twee slaapkamers, een woonkamer, ruime balkons, prettige keuken en twee badkamers. Zie hier foto's van het appartement Read more.
The Pride 2 slaapkamer appartement
Monthly Rate 48000 Baht
The Pride 2 slaapkamer appartement is een van de betere nieuwe apartementen complexen van de badplaats Huahin. Read more.
2 slaapkamer huis in Cha-am Tropicana
Monthly Rate 28500 Baht
Dit 2 slaapkamer huis in Cha-am is gelegen in een woonpark van luxe vakantiehuizen en villa’s aan de rand van Read more.

vakantie woningen met 2 slaapkamers
Uw beoordeling:

Geef een reactie