family 2 slaapkamers woning

vakantie woningen met 2 slaapkamers

Bent u op vakantie met de familie of u heeft kennissen die even langskomen? Dan zijn vakantie woningen met 2 slaapkamers een de uitkomst want deze zijn vaak financieel aantrekkelijker dan bijvoorbeeld een hotel.

Huahin huis voor vakantie Baan Fanny
Prijs 49000 Baht / maand
Bent u opzoek naar een goede vakantiehuis met een kwaliteit die past bij westerse standaards? Bekijk dit Huahin huis voor Read more.
vakantiehuis sportvillage Cha Am
Prijs 20000 Baht / maand
Het oranje vakantiehuis sportvillage Cha Am heeft beneden een lekkere veranda met meubilair om buiten te zitten. Binnen heeft u Read more.
Tiki Tiki Koh Samui 2 slaapkamer appartementen
Het Tiki Tiki Koh Samui 2 slaapkamer appartementen met restaurant aan het Lamai Beach op Samui Eiland is een bijzondere Read more.
vakantiehuizen met privé zwembad Cha-am – Sams Garden
Prijs 75000 Baht / maand
Heerlijk Pool villa's in Cha-am! 3 slaapkamers en uw eigen privé zwembad, tropische tuin vlakbij bij de boulevard. Inclusief: elektriciteit, Read more.
Beach House Bankrut – villa aan het strand
Prijs 25000 Baht / maand
Dichtbij de zee en het strand is natuurlijk heerlijk. Dit Beach House Bankrut biedt een heerlijke locatie met de luxe Read more.
Vakantiehuis 2 slaapkamers Bankrut Thailand
Prijs 17000 Baht / maand
Vakantiehuis 2 slaapkamers Bankrut Thailand. Een prima woning voor een prettige overwinteringsvakantie. Op loopafstand van prachtig lang strand. Read more.
Villa huren in Thailand Bankrut
Prijs 30000 Baht / maand
Een villa huren in Thailand Bankrut is heerlijk. Deze villa in het Nanachart Villa Park is gemeubileerd, heeft 2 slaapkamers, Read more.
Nana House Cha-am
Prijs 24000 Baht / maand
Welkom in ons Nana house Cha-am voor een prettige vakantie in Thailand. Deze "vakantie" rijtjes huizen zijn compleet ingericht en Read more.
Tropicana vakantiehuis 2 slaapkamers
Prijs 28500 Baht / maand
Het Tropicana Resort heeft diverse luxe villa huizen, gebouwd in wetserse stijl. De huizen zijn in goede staat en binnen Read more.
Thailand vakantie in Chaam Thai Paradise Villa
Prijs 55000 Baht / maand
Thailand vakantie in Chaam in een Thai Paradise Villa vlakbij strand en zee. Inclusief schoonmaak en Internet. Geschikt voor 2 Read more.
Khao Tao strand appartement zuid Huahin -Tortugas
Prijs 25000 Baht / maand
Alle overwinteraars die van een mooi strand houden opgelet! Dit Khao Tao strand appartement heeft precies wat een u nodig Read more.
Vakantie woningen Huahin
Prijs 45000 Baht / maand
Voor Vakantie woningen Huahin moet u bij Baan Jennie wezen. Prima vakantiehuizen park met zwembad en Westers management is aanwezig. Read more.
Thai Paradise South Cha-am familie accommodatie
Prijs 42500 Baht / maand
Indien u interesse heeft in een Villa in Thai Paradise South Cha-am familie accommodatie dan is dit een perfecte optie Read more.
huis huren in Thailand Tropicana 135
Prijs 30000 Baht / maand
Het woonpark bestaat uit luxe vakantievilla's een receptie, zwembad en beveiligde ingang. Een heerlijke plek om tot rust te komen Read more.
Chiangmai Villa 1 te huur
Prijs 54000 Baht / maand
De Chiangmai Villa biedt plaats aan 5 gasten en wij bieden u aan een grote woon/eet kamer, 2 slaapkamers met Read more.
La-Or resort Hua Hin villa 4 personen
Prijs 57500 Baht / maand
Een prettige familie bungalow met woonkamer en veranda met uitzicht op het zwembad. welkom in La-Or resort Hua Hin villa Read more.
Dusit vakantiehuis lange tijd soi 94
Prijs 24000 Baht / maand
Dit huis is gelegen in het centrum van Huahin in 'soi' 94. Het Dusit vakantiehuis lange tijd soi 94 is Read more.

Geef een reactie