goedkoop huren in Thailand

vakantiewoningen in Bangkrut

ID:4039

Goedkope vakantiewoning in Bankrut huren in Thailand is heel goed mogelijk in het SaRa van Bankrut. Deze acht vakantiewoningen in Bankrut zijn gemeubileerde en liggen hemelsbreed op ongeveer 300 meter van het strand. De vakantiewoningen hebben twee slaapkamers, een kleine keuken faciliteit en een woonruimte met veranda. Er is echter geen kookmogelijkheid.

   
goedkoop huren in Ban Krut (18).JPG
goedkoop huren in Ban Krut (21).JPG
goedkoop huren in Ban Krut (2).JPG
goedkoop huren in Ban Krut (5).JPG
Palace.jpg
100_1776.JPG
vooraanzicht
Simpele TV (geen BVN)
IMG_3392.JPG
IMG_3394.JPG
IMG_3395.JPG
IMG_3396.JPG
IMG_3398.JPG
IMG_3399.JPG
IMG_3402.JPG
vakantiehuizen kopen in thailand3
goedkoop huren in Ban Krut (22).JPG
goedkoop huren in Ban Krut (17).JPG
goedkoop huren in Ban Krut (20).JPG
goedkoop huren in Ban Krut (18).JPG
goedkoop huren in Ban Krut (21).JPG
goedkoop huren in Ban Krut (2).JPG
goedkoop huren in Ban Krut (5).JPG
Palace.jpg
100_1776.JPG
vooraanzicht
Simpele TV (geen BVN)
IMG_3392.JPG
IMG_3394.JPG
IMG_3395.JPG
IMG_3396.JPG

Indien u gecharmeerd bent van mooie stranden met palmbomen en een groene omgeving met niet te veel toersime dan is het Ban Krut misschien een ideale lokatie voor u. De eigenaresse van deze vakantiewoningen spreekt ook Duits en Engels. Ook is er in Bankrut een lokale markt, een bakerij met westers boord en een supermarkt. Ook is er een treinstation waar u een boemeltrein kunt nemen naar bijvoorbeeld Huahin.

De twee buitenste vakantiewoning zijn het meest populair omdat deze beschikken over licht via de ramen. De vakantiewoningen in het midden hebben natuurlijk minder licht. Er is in elke vakantiewoning badkamer aanwezig met natuurlijk licht d.m.v. een raam in het dak.

Indien u wilt reserveren via onze organisatie dan dient u minimaal een borgsom af te dragen van vijfduizend baht. Deze borgsom krijgt u dan terug bij het uitchecken. Ook is het mogelijk om via ons de taxi of minivan naar Ban krut te reserveren.

Ook is er een mogelijkheid om achter het huis nog 1,5 Rai grond te kopen voor een zeer goedkope prijs. Er is echter (nog) geen directe doorgang naar strand mogelijk het is dus ook aan te raden om fietsen te huren tijdens uw verblijf. Zo kunt een fiets huren voor ongeveer 1500Baht/maand.

Number of guests

 2 - 4 personen

 Vakantiehuis 

 • Woonkamer
 • 2 slaapkamers
 • 1 badkamer
 • Tuin
 • Free Wifi
 • TV
 • Airconditioning
 • Buiten meubilair
 • Sofa
 • Koelkast
 • Waterkoker

Ban Krut,
Geotag Icon Show on map
goedkoop huren in Thailand

Prijs / Rate information

vakantiewoningen in Bangkrut

1 maand / month
9000 THB = €.
3 maanden
24000 THB = €.
* Prijs is excl. 7% BTW
** Prijs is excl. 29 euro adminstratiekosten

2 thoughts on “vakantiewoningen in Bangkrut

 1. Marianne R

  Wij hebben hier 7 heerlijke weken gezeten. Fijne bungalow, schoon en ruim! Alles prima in orde. Eigenaresse spreekt Duits en is heel behulpzaam. We hebben fietsen gehuurd en elke dag kilometers gefietst langs rustige wegen en langs het strand.Het dorp is klein maar met leuke eettentjes. Als je rust zoekt de ideale plek!Enige nadeel er zit geen dokter in het dorp, dan moet je 20 kilometer verder zijn. Met de trein kun je ook andere plaatsen bezoeken en met de bus naar Huahin of Bangkok.

Leave a Reply