Tag Archives: Baan Chai Talay appartementen Huahin

Het appartementen complex Baan Chai Talay heeft een schitterende golvende architectuur met een lang zwembad tot aan het witte strand van Hua Hin. ‘Chai Talay’ betekent ‘bij Zee’ en waar het zwembad stopt is dan ook direkt de zee met het prachtige strand. Het Baan Chai Talay appartementen Huahin complex staat in een U-vorm naar de zee met in het midden zwembaden, bruggen en groene tropische planten die het geheel exotisch aangenaam maakt. De meeste appartementen die wij verhuren hebben 2 slaapkamers, 1 woonkamer met moderne keukens, 2 badkamers en een ruim balkon met buiten meubilair.

Faciliteiten: Squash, Tennis, Zwembaden, Internet en Management Service

1 slaapkamer Baan Chai Talay

Dit 1 slaapkamer Baan Chai Talay is onderdeel van een zeer goed appartementen complex. Dit fijne volledig gemeubileerde appartement is van goede kwaliteit en rustig.

details: , ,

seaview Baan Chai Talay

Dit Hua hin appartement seaview Baan Chai Talay biedt grandioos uitzicht vanaf de zevende verdieping. Het seaview kijkt over de lagere (4 hoog) appartementen naar het strand en de oceaan.

details: , ,

Overwinterverblijf Baan Chai Talay

Deze appartementen hebben twee slaapkamers, een woonkamer, ruime balkons, prettige keuken en twee badkamers. Zie hier foto’s van het appartement op de 2de verdieping

details: , ,

Baan Chai Talay appartement Huahin

Baan Chai Talay appartement Huahin heeft een schitterende architectuur met uitzicht op het een 300m lang zwembad tot aan het strand! Welkom in de mooiste en prettigste vakantie complexen van Hua Hin.

details: , ,