Locatie: Baan Chai Talay appartementen Huahin

Het appartementen complex Baan Chai Talay heeft een schitterende golvende architectuur met een lang zwembad tot aan het witte strand van Hua Hin. ‘Chai Talay’ betekent ‘bij Zee’ en waar het zwembad stopt is dan ook direkt de zee met het prachtige strand. Het Baan Chai Talay appartementen Huahin complex staat in een U-vorm naar de zee met in het midden zwembaden, bruggen en groene tropische planten die het geheel exotisch aangenaam maakt. De meeste appartementen die wij verhuren hebben 2 slaapkamers, 1 woonkamer met moderne keukens, 2 badkamers en een ruim balkon met buiten meubilair.

Faciliteiten: Squash, Tennis, Zwembaden, Internet en Management Service

Appartement in Huahin ‘Baan Chai Talay’

huahin appartement in Baan Chai Talay

Dit appartement in Huahin ‘Baan Chai Talay’ ligt direct aan het witte strand dat toegang biedt tot zowel Takiab als het centrum.

Meer over: , , ,

Hua hin appartement seaview Baan Chai Talay

hua hin appartement seaview baan chai talay (2A)

Dit Hua hin appartement seaview Baan Chai Talay biedt grandioos uitzicht vanaf de zevende verdieping. Het seaview kijkt over de lagere (4 hoog) appartementen naar het strand en de oceaan.

Meer over: , , ,

Appartement aan het strand “Chai Talay”

appartement aan het strand

Deze appartementen hebben twee slaapkamers, een woonkamer, ruime balkons, prettige keuken en twee badkamers. Zie hier foto’s van het appartement op de 2de verdieping

Meer over: , , ,

Baan Chai Talay appartement Huahin

Baan Chai Talay appartement Huahin heeft een schitterende architectuur met uitzicht op het een 300m lang zwembad tot aan het strand! Welkom in de mooiste en prettigste vakantie complexen van Hua Hin.

Meer over: , , ,