Lokatie: Huahin Appartementen aan zee

Hua appartementen aan zee zijn het meest populair voor de winterperiode en waarschijnlijk ook de zomervakanties. Wij bieden keuze uit meer dan zestig appartementen die wij verhuren. Neem contact met ons op, stel uw vragen via het groene formulier.

2 slaapkamers Baan Saechuan

Baan Saechuan Appartement

Het 2 slaapkamers Baan Saechuan, op de derde verdieping, direct bij het strand ongeveer 1,5 km ten zuiden van het stadscentrum van Hua Hin tegenover het Bangkok Hospital.

details: , ,

1 slaapkamer Baan Chai Talay

1 slaapkamer appartement aan zee

Dit 1 slaapkamer Baan Chai Talay is onderdeel van een zeer goed appartementen complex. Dit fijne volledig gemeubileerde appartement is van goede kwaliteit en rustig.

details: , ,

Prettig Poolview Mykonos appartement

Poolview Mykonos appartement te huur

U verblijft hier in een prettig Poolview Mykonos appartement in het hartje van Hua hin. Modern en compleet ingericht met uitzicht op het zwembad. Gelegen op de begane grond in gebouw B.

details: , , ,

Palm Pavilion

Palm Pavilion appartement

Wilt u Palm Pavillion appartement huren? Een prima keuze! Dit appartementen resort is gelegen direct aan strand, zee en zwembad in Hua Hin.

details: , ,

Engels sfeer in Marrakesh

Engels sfeer in Marrakesh

Genieten in dit heerlijke appartement met een Britse tintje, zo hoort de winter toch te zijn? Deze Engels sfeer in Marrakesh treft u op de vierde verdieping met uitzicht op het noorden. Snel boeken voor de Brexit.

details: , ,