Lokatie: Flame Tree Appartmenten Huahin

Het Flame Tree complex is gelegen aan het eind van een doodlopend straatje met ingang vanaf de Petchakasem tegenover het bekende Huahin Condochain. Hierdoor is het er heerlijk rustig en kunt u te voet naar bijvoorbeeld het Market Village of het strand lopen.

* De huur van een appartement is inclusief 1x per week schoonmaak.
* Inclusief Kabel TV met BVN
* Wifi Internet kost 300Baht per maand

Huahin Flame tree

Huahin appartement Flame tree is een goede keuze als u opzoek bent naar een compleet appartement met zwembad in een rustige omgeving en toch vlakbij het strand

details: , , , ,

flame apartment holiday rental Hua hin

This furnished flame apartment holiday rental Hua hin is within walking distance of Huahin Beach. It is a great choice for people who are looking for a complete apartment in a quiet area, close to the beach and shopping centers of Hua hin city. This property is part of the Flame Tree complex. The apartment […]

details: , , ,

Flame tree – loop naar het strand

flame apartment holiday rental Hua hin

Dit gemeubileerde appartement op loopafstand van Huahin Beach is een goede keuze voor mensen die opzoek zijn naar een compleet appartement in een rustige omgeving, vlakbij van het strand en winkelcentra.

details: , , ,

Flame tree te huur Huahin

Flame tree appartement te huur in Huahin voor een goede prijs in het centrum. Loopafstand naar het witte strand.

details: ,

Vakantie Flame tree

Een Vakantie appartement Hua Hin Flame tree is een goede keuze voor overwinteraars die opzoek zijn naar een compleet appartement, stille omgeving en vlakbij van het strand en het centrum van Hua Hin.

details: , , , ,

Vakantieverblijf Flame Tree

Bent u opzoek naar een Appartement Hua hin strand -Flame Tree? Bekijk dan nu dit appartment. Op de begane grond met uitzicht op het zwembad.

details: , , , ,