Locatie: Centraal Hua Hin

Wie wil er niet centraal zitten? Dus daarom hebben wij hebben een selectie gemaakt van centraal gelegen vakantie accommodatie in Hua Hin. In het centrum van deze badplaats kunt u prima te voet prima naar de restaurants, de avondmarkt, het treinstation of de mini-bus opstap. Je bekijkt het aanbod en vraagt vrijblijvend. Dus prima toch.

centrum van Huahin Thailand

Jongens, laten we het centraal houden. Goed idee. Je bekijkt het aanbod en vraagt vrijblijvend met het groene formulier. Dus prima toch.

Prettig Poolview Mykonos appartement te huur

Poolview Mykonos appartement te huur

U verblijft hier in een prettig Poolview Mykonos appartement in het hartje van Hua hin. Modern en compleet ingericht met uitzicht op het zwembad. Gelegen op de begane grond in gebouw B.

details: , , ,

Huahin appartement Flame tree

Huahin appartement Flame tree is een goede keuze als u opzoek bent naar een compleet appartement met zwembad in een rustige omgeving en toch vlakbij het strand

details: , , , ,

Mykonos Hua hin vakantie appartement

Mykonos Hua hin apartment C

Dit Mykonos Hua hin vakantie appartementje is modern en compleet ingericht. Gelegen op de begane grond in gebouw C dus heerlijk rustig!

details: , , ,

Heerlijk centraal appartement in Baan Klang Hua Hin

keuken op balkon

Dit Baan Klang Hua Hin vakantie woning 2 personen is beschikbaar via ons in het Baan Klang Hua Hin complex. Vijf minuutjes lopen naar o.a. Starbucks, Binthabar en de Clock Tower van Hua hin.

details: , , , ,