Locatie: villa thailand huren

Wij maken een villa Thailand huren betaalbaar voor onze gasten en voor. Even de wintermaanden doorkomen en genieten in een (droom) villa voor 2 of 3 maanden dat is echt overwinteren en we hebben gezien dat onze gasten hiervoor komen. Lekker zonnen, zwembad, vriendelijke mensen en onze service om alles goed te laten verlopen. Bekijk en informeer vrijblijvend naar de villa’s in Thailand die wij beschikbaar hebben.

Wat is handig om te weten als een villa Thailand huren wilt

Aa onze villa’s is Internet aanwezig voor de gasten. Tegenwoordig kan niemand zonder een Wifi verbinding in het Thaise zonnetje dus daarom zorgen wij dat dit er is. Extra kosten zoals het elektriciteitsverbruik vertellen we van te voren en moeten wij in rekening brengen want airconditioners met open deuren en ramen kunnen heel veel stroom verbruiken en dit willen wij voorkomen tegen goede van milieu.

Hua hin Natural Hill villa met zwembad

Hua hin Natural Hill villa met zwembad

Deze villa is gelegen in de woonwijk van het Natural Hill Bofai in Hua hin. Heerlijke westerse luxe in een natuurlijk omgeving van heuvels en palmbomen.

details: ,

Compleet huis in Chiangrai

Compleet huis in Chiangrai te huur

Een goed verblijf in een compleet huis in Chiangrai, om lekker te genieten van alle bezienswaardigheden van deze provincie, is belangrijk. Dit huis heeft 2 slaapkamers en geheel gemeubileerd

details: ,

Superior villa op Samui in Garden Home Resort

Superior villa 2019 Koh Samui (4)

Deze geweldige villa in Garden Home op Samui staat in een populair bungalowpark waar u kunt ontspannen!

details: , ,

Ontdek deze Chiangmai Vakantie Villa!

Chiangmai Vakantie Villa

Ontdek de stad en relax in de Chiangmai Vakantie Villa. Het hele landgoed, met de drie villa’s, is een ideale optie met Nederlandse gastheer.

details: ,

Huahin Villa Laguna te huur

Hua hin Villa Laguna te huur

Deze Huahin Villa Laguna te huur in soi 102, is beschikbaar voor de wintermaanden 2018. De villa is gelegen in een villa woonwijk met clubhuisje en security

details: , , ,

Villa in Baan Suksabai Village 1

Huur vakantie villa in Baan Suksabai

Huur deze vakantie villa in Baan Suksabai village en u heeft gegarandeerd een fijne vakantieverblijf voor een tropische winter in Huahin.

details: , , ,

Vakantie Villa Bankrut type B

Deze Vakantie Villa Bankrut type B hoort bij het Nanachart Resort in Bankrut. Zeer goed gemeubileerd, naast het zwembad op 2 minuten van het strand. Verblijf deze winter in een prachtige betaalbare villa?

details: , ,