Lokatie: Palm Pavillion

Welkom in het Palm Pavillion Huahin! Het Palm Pavillion bestaat uit het Lakeview complex en Seaview complex. Beide complexen bieden prima 1 of 2 slaapkamer appartementen om lekker te genieten van de tropen. De ligging is direkt aan zee en tegenover het Marko Foodland.

Palm Pavilion Seaview Appartement Hua hin

Palm Pavilion Seaview Appartement Hua hin

Twee mooie zwembaden een klein binnen meer en direct aan het strand van Huahin. Palm Pavilion is een luxe en prettige locatie om te verblijven. Dit appartment ligt op de 2 verdieping en heeft 2 slaapkamers.

Meer over: ,

Huahin Palm Pavilion Seaview 6th floor

Appartement in palm Pavilion

Het Huahin Palm Pavilion heeft dit luxe appartement voor u direct aan het strand van Hua hin. Er is vriendelijke bewaking die u altijd opwacht bij aankomst

Meer over:

Palm Pavillion Woning Hua Hin – 2nd floor seaview

Het Palm Pavilion is een mooi complex in een klassieke stijl. Deze Palm Pavillion Woning Hua Hin is gelegen op de tweede verdieping en biedt uitzicht op de oceaan.

Meer over: ,

Appartement 2 slaapkamers Hua Hin – Palm Pavillion

Goede kwaliteit luxe appartementen aan zee in Hua Hin. Palm Pavillion is een zeer prettige overwinteringsverblijf. Gelegen tegenover het Marko Food Center.

Meer over: , ,

Palm Pavilion Apartment Hua Hin

Goede kwaliteit appartementen aan zee in Hua Hin. Palm Pavillion is een zeer prettige overwinteringsverblijf. Bekijk dit Appartement snel!

Meer over: ,

Palm Pavillion appartement huren

Wilt u Palm Pavillion appartement huren? Een prima keuze! Dit appartementen resort is gelegen direct aan strand, zee en zwembad in Hua Hin.

Meer over: ,