Tag Archives: sabaya resort

Januari en februari zijn traditioneel de maanden dat onze Europese gasten bij ons in Sabaya Resort verblijven. Velen van hen verblijven in de winter 2 of 3 maanden om zo de meestal natte Europese winters te ontlopen. Het is aangenaam genieten met prettige temperaturen tussen de 25 en 30 graden.
sabaya resort Cha-am

Het Sabaya resort en de badplaats lenen zich dus voor warme winters bij het strand met veel leuke restaurants en niet te zo duur als de bekende toeristische badplaatsen. Wees er op tijd met uw boeking en kom ook genieten in deze groene oase met comfort. Een warme winter voor de nodige Energie in het leven!

Sabaya Resort *dicht*

Opzoek naar een rustig en groen resort met gezelligheid? Overwinteren in Sabaya Resort is populair bij jaarlijks terugkerende gasten.

details: ,

Leuke bungalow in Sabaya Resort Cha-am

Momenteel is het in Thailand rustig want er zijn niet veel toeristen. Een prima periode voor Sabaya Resort Cha-am om zich te verbeteren en vernieuwen.

details: ,

Familiebungalow goed voor 4 in Sabaya

Deze 2 verbonden bungalows Sabaya Resort Cha-am hebben een privé deur en dat is ideaal voor bijvoorbeeld een gezin of familie. Dit rustige “jungle” resort biedt een mooie groene en tropische omgeving net achter de bouvelard van Cha-am.

details: ,