Tag Archives: SeaCraze Hua Hin appartement

Dit nieuwbouw project heeft een heerlijke lokatie bij een van de beste stranden van Hua Hin. met 3 minuten lopen bent u bij de oceaan. Ook zijn er diverse leuke en gezellige restaurants te vinden in dit gebied genaamd Takiep Strand. Naast lekker zonnen en zwemmen kunt u op dit strand ook prima Kite surfen en paard rijden. Het strand leent zich ook voor fijne wandelingen met een zeebries.
De indeling van het complex bestaat uit 4 gebouwen Sand, Sun, Sea and Sky (ook wel A B C D)

[caption id="attachment_3588" align="alignright" width="150"]indeling van de Seacraze indeling van de Seacraze[/caption]

The Seacraze bestaat uit zogenaamde 1 bedroom en 2 bedroom appartementen van verschillende formaten. De 1 bedroom oppervaktes lopenuiteen tussen 44m2 – 64m2. En de 2 nedroom appartementen varieren in grootte van 65m2 – 96m2.

De huurprijzen varieren van 37500Baht/maand – 65000Baht/maand afhankelijk van type het appartement en de lengte van uw verblijf. Welkom in de Seacraze en kom zwemmen in het 60meter lange zwembad van de Seacraze.

The Seacraze

The Seacraze is een relatief nieuw bouwproject in Huahin met zeer goede appartementen. De decoratie is modern maar het element van Tropisch Thailand is overal te herkennen

details: ,

The Seacraze Huahin

De decoratie is modern maar het element van Tropisch Thailand is overal te herkennen. Op loopafstand naar het prettige uitgestrekte Takieb Beach. Dit Appartement heeft 1 slaapkamer en is gelegen op de 7de verdieping.

details: ,