Tag Archives: Tropicana

Welkom in Tropicana Cha-am. Dit woonpark ligt aan de rand van noord Cha-am en biedt prima gemeubileerde vakantiehuizen of vakantiebungalows voor uw vakantie in Thailand.  De woningen zijn gebouwd naar Thaise en Westerse stijl. Bijna elke villa is verschillend ingericht maar de gemiddelde standaard is zeer goed. De villa’s zijn ingericht met 2 of 3 slaapkamer, een woonkamer, Europese keuken veranda en eigen tuin.  Op het Tropicana woonpark heerst een prettige atmosfeer onder de Europese en Thaise bewoners, zeker gedurende de wintermaanden.  Er is 24 uur security, vriendelijke receptie, scooter verhuur en lekker zwembad met gratis Wifi-internet. In verband met de planning van zowel kort als lang verhuur of verkoop kost het tijd om u de beschikbaar aan te bieden. Dus wij vernemen graag de datum en wensen bij het invullen van het aanvraag formulier.

Cha-am Tropicana Vakantie Villa

Deze Cha-am Tropicana Vakantie Villa, nummer124, is gelegen in een net woonpark zo’n vijf kilometer buiten het dorp Cha-am.

details: , ,

Cha-am Villa Tropicana

Het Cha-am Villa Tropicana is een rustig vakantie oord zo’n vijf kilometer buiten het dorp Cha-am. Het villa park bestaat uit een aantal kleine straten, een clubhuis met zwembad en 1 hoofdingang met slaperige beveiliging

details: , ,

Tropicana vakantiehuis Cha-am

Mooi gemeubileerd huis volledige begane grond in het Tropicana resort aan de rand van Cha-am. Natuurlijke omgeving met zwembad en security.

details: ,

2 slaapkamer huis in Cha-am Tropicana

Dit 2 slaapkamer huis in Cha-am is gelegen in een woonpark van luxe vakantiehuizen en villa’s aan de rand van Cha-am.

details: ,

Tropicana Vakantie Villa Cha-am

Het Tropicana Vakantie Villa Cha-am is een luxe vakantie villa in moderne Westers stijl met twee verdiepingen. Dit vakantiehuis is uiteraard in goede staat en is netjes ingericht

details: , ,

huis huren in Thailand Tropicana 135

Het woonpark bestaat uit luxe vakantievilla’s een receptie, zwembad en beveiligde ingang. Een heerlijke plek om tot rust te komen en te genieten van uw vakantie. Vakantiehuis nr 135 heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers.

details: , ,

Cha-am vakantiehuis te koop

Dit vakantie is gelegen in een prettig woonpark met zwembad, receptie en security. Ook zijn er diverse andere europese vakantiehuis eigenaren in dit woonpark. Het huis heeft 2 slaapkamers, een woonkamer, moderne keuken en een tuin.

details: ,

Vakantiehuis in Cha-am Tropicana 88

Dit vakantiehuis in Cha-am is een prima keuze voor overwinteraars doe van rust en luxe houden. 2 – 4 personen.

details: ,

Tropicana 3 slaapkamer huis

Tropicana vakantiehuizen zijn eigelijk gemeubileerde luxe villa huizen in Thai-wetserse stijl. 24 uur security, een vriendelijke receptie, scooter verhuur en een lekker zwembad met gratis Wifi-internet.

details: ,

Tropicana vakantiehuis 2 slaapkamers

Het Tropicana Resort heeft diverse luxe villa huizen, gebouwd in wetserse stijl. De huizen zijn in goede staat en binnen het resort heerst een prettige atmosfeer onder de Europese en Thaise bewoners. Er is 24 uur security, scooter verhuur

details: ,