Tag Archives: Villa Park Ban Krut

Dit villa park is onderdeel van het het Nanachart Resort in Ban Krut. Dit resort heeft dit Villa Park aangelegd voor toeristen die voor lang in Thailand komen. Alle villas die verhuurd worden zijn volledig gemeubileerd en hebben een keuken met woonkamer om uw verblijf straks extra prettig te maken. Er is een gezamelijke zwembad met ligstoelen om te zonnen en u loopt zo naar het strand! Nanachart Resort is aangesloten bij International Youth Hostel Association dus het resort voldoet ook aan deze standaards. Huur een villa voor uw vakantie in Ban Krut Thailand! Geniet deze winter!

Vakantie Villa Bankrut type B

Deze Vakantie Villa Bankrut type B hoort bij het Nanachart Resort in Bankrut. Zeer goed gemeubileerd, naast het zwembad op 2 minuten van het strand. Verblijf deze winter in een prachtige betaalbare villa?

details: , ,

Villa huren in Thailand Bankrut

Een villa huren in Thailand Bankrut is heerlijk. Deze villa in het Nanachart Villa Park is gemeubileerd, heeft 2 slaapkamers, woonkamer en keuken.

details: , ,

Bankrut Villa: Nanachart

Deze Bankrut Villa is de tweede villa bij binnekomst aan de rechterkant met onder ander uitzicht op het zwembad van het park. Mooie stranden, een paleis en uw eigen villa.

details: , ,

Longstayers Nanachart Villa A

Dit villa park is onderdeel van het International Youth Hostel. Voor 1 maand of langer genieten van westerse luxe in combinatie met de Tropische omgeving. Deze villa heeft 2 slaapkamerss, een woonkamer met moderne keuken.

details: , ,