huren en reserveren in Thailand

Geen hotel maar appartementen huren in Thailand

ID:134

Wij helpen Nederlandse gasten met het huren van een vakantie- appartement of huis in Thailand. Voor deze mesnen is het huren van een appartement of huis de gegarandeerde basis voor prettige en warme (overwinterings-) vakantie in Thailand. Verblijven in een goed gemeubileerd appartement, vakantiehuis of resorts in Thailand begint dus gewoon hier bij ons.

Appartement of huis vs hotel

Het voordeel van een vakantie- appartement of huis is dat langverblijf goedkoper is. De prijs per nacht is immers minder gunstig dan de prijs per maand. Bij langverblijf leert men mensen en omgeving goed kennen en wordt het een tweede thuis gevoel. Dus thuis in Thailand!

Appartementen huren in Thailand

Appartementen huren in Thailand

Wij zorgen dat Thailand prettig verblijven is!

Prijsvoordeel bij appartement huren in Thailand

Het prijsvoordeel bij ons komt doordat u niet per persoon betaald maar voor de voor accommodatie. 1 bedrag voor meer personen! Dus eenvoudig & voordelig met familie of kennissen samen huren en genieten van de tropische temperaturen tijdens de winter in Nederland. Bijvoorbeeld vakantiehuizen of villa’s met 2 slaapkamers of 3 slaapkamers of click hier en lees verder…..

Zekerheid in het hoogseizoen

Goede appartementen huren in Thailand is niet gemakkelijk meer als u arriveert in het hoogseizoen. In het winterseizoen is er veel vraag naar vakantie accommodatie en de prijzen zijn dus hoger. Het reserveren appartementen is dankzij onze organisatie gemakkelijker geworden. Onze organisatie is gevestigd in Thailand. Wij hebben meer dan vijf jaar ervaring en daarom heeft u bij ons huurprijs garantie, zekerheid en duidelijke documentatie in het Nederlands.

Snel bekijken

Ook is het mogelijk om snel een overzicht van Thailand te bekijken met daarin alle accommdatie. Dus appartementen, huizen en villa’s op 1 plattegrond van Thailand met prijs en korte omschrijving. Ook kunt u klikken om verder te lezen.

Succes in Thailand
Het succes van MY Rooms met Overwinteren in Thailand wordt mede mogelijk gemaakt door onze vriendelijke en (meestal) hardwerkende mensen, het warme zekere weer, de selectie van accommodatie en natuurlijk onze gasten. Zonder u zouden wij niet bestaan. Dus van harte welkom.

 

 

Leave a Reply