Thailand Pass April 2022

Hoe werkt Thailand Pass *mei 2022*

ID:16146
donderdag, april 21st, 2022

Vanaf April 2022 werkt Thailand Pass om het land binnen te komen. Hoe werkt het? De regels voor het bezoeken van Thailand zijn aanzienlijk verbeterd. Via het Internet op de officiële website vraag je Thailand Pass aan met ‘Test and Go’ principe, dat leggen we hieronder uit. Na aankomst zorgt uw hotel voor het vervoer vanaf het vliegveld en uw PCR-test.

Inmiddels anno mei 2022 is de Thailand Pass verplicht maar hoeven volledig gevaccineerde reizigers niet te testen. Goed nieuws🎉!

Benodigdheden voor de Thailand Pass QR code:

  • Verzekering tegen Covid.
    Op de website heeft u keuze uit verschillende pakketten die u online kunt afrekenen met bijvoorbeeld een creditcard. De goedkoopste verzekeringsoptie kost 650 Baht en geldig voor 30 dagen.
  • Uw vaccinatiebewijzen (prik 1 en 2) zijn vereist.
    Deze kunt u gemakkelijk uw 2 vaccinatiebewijzen, prik 1 en 2, downloaden met uw DIGID vanaf de website coronacheck.nl. U dient de pdf om te zetten naar een image bijvoorbeeld jpg, om vervolgens deze te kunnen uploaden op de Thailandpass website. Jammer dat de pdf-versie mogelijkheid niet gewoon is toegevoegd.
  • Een hotel boeking voor 1 nacht is ook een vereiste. U kunt deze in bijvoorbeeld veilig boeken via de Agoda website. Let wel op dat u een “SHA hotel” met PCR test selecteert.
  • Verder zijn uw NAW gegevens op de aanvraag website (hieronder).

De naam van de deze officiële website is: https://tp.consular.go.th/en Deze website is in het Engels en redelijk gebruikersvriendelijk.

Welkom een fijne overwinteringsvakantie lacht u nu tegemoet!

 

** Wij proberen de veranderingen zo goed mogelijk bij te houden maar men kan er geen rechten aan ontlenen, dus volg ook de links en het nieuws **

 

 

Geef een antwoord