construction materials falcon hill

Alles over het Falcon Hill in Huahin

ID:5040

Wij zijn allemaal prijs georienteerd als het gaat om de aanschaf van ontroerend goed. Maar prijs alleen is niet het belangrijkste aspect van dit project want er is namelijk geinvesteerd in de kwaliteit van de woningen en het woonpark zelf. Waar het soms fout gaat bij sommige Pool Villa bouwprojecten in Thailand is dat er niet goed wordt nagedacht over de materialen en het master plan. De materiaal keuze van dit project is echter gedaan door Zweedse Ingenieurs in samenwerking met Thaise contructie bedrijven. Hieronder volgt een beschrijving maar u bent uiteraard van harte welkom om het met eigen ogen te zien.

Falcon Hill is echt een zeer goed aanbevolen Villa- project in Huahin met keuze uit drie type villa’s van zeer hoogstaande kwaliteit. Het is absoluut de moeite waard om dit Pool villa woonpark te bekijken als u op zoek bent naar de hoogste kwaliteit villa’s met privé zwembad in Huahin, Thailand.

villa LA Falcon Hill

villa LA Falcon Hill

Indelingen van de Pool Villa’s

Hier ziet u de plattegrond met de indeling van de Falcon Hill Project LA type. De eerste letter de ‘L’ geeft de vorm van de villa aan in vogelvlucht. De ‘L’ villas hebben 3 slaapkamers, 1 woonkamer,  moderne keuken, 3 badkamers en buiten terras. Er is een parkplaats voor minimaal twee auto’s en een grote voortuin met zwembad en terras. Het totale woonoppervlakte is 242 m2 van de totale grond oppervlakte 791 m2.

Matrialen in de Pool Villa’s van Falcon Hill

Falcon Hill is heeft er voor gekozen om zeer hoogwaardig kwaliteits woonpark te worden in Huahin. Er is namelijk geinvesteerd en goed nagedacht over de matrialen en designs.

Structuur
De standaard ‘foundation’ van de huizen hebben een insekt bestendig systeem (pest control)

Dak
De dak constructie heeft een uitstekend gewicht en sterkte ratio, een lichte staal construktie dat nooit roest, buigt of uitzet. Zwarte betonnen dakpannen, 3mm PE foam gelamineerd, geisoleerd en aan beide afgewerkt met dakgoten.

Muren van de Villa
De muren zijn gemaakt van Duits Lichtgewicht Beton (steam-based technology). De blokken zijn milieu vriendelijk, energie besparend, sound-proof, warmte- en brandwerend. De buitenmuren zijn 15 cm dik en de binnen muren zijn 10cm van Q-con. Met zand cement afgewerkt.

Verf
De villa is geschilderd heeft Premium verf uit Noorwegen (company Juton)

Deuren, ramen en schuifdeuren
Alle buitendeuren, schuifdeuren en ramen zijn gemaakt van wit aluminium. Alle binnendeuren en opslag zijn gemaakt van waterwerend en duurzaam hout-kunstof dat niet rekt, krimpt of opzwelt. Alle binnendeuren zijn 220cm hoog. De schuifdeur is bestaande uit roestvrij-staal en een houtstructuur.

Buitenvloer afwerking
Grijs stampbeton voor de parkeerplaats en overall rond het huis gepolijst.

Binnenvloer afwerking
De woonkamer, keuken en slaapkamers hebben 60x60cm witte tegels. Alle badkamers hebben 30x30cm de muren 40x25cm. Het terras heeft 30x30cm.

Zwembad
De standaard is een 10×4.5×1.3m diep zoutwater zwembad. 2 LED lichten en een Roman stijl trap.

Tuin
Tropische landschapstuin

Keuken
Wit glanzende inbouw keuken kasten boven en onder het keuken blok. Een zwwart aanrechtblad met dubbele gootsteen van roestvrij staal. Ceramische kookplaat, afzuigkap en oven.

Badkamers
Volledig ingerichte badkamer met dubbel gootsteen in de master badkamer. ‘Rain Shower’ douch-kop en afnemenbare douch-kop afschermd door glazen douch scherm. Wastafels met kasten. Afzuigventilator en een europees afwateringssysteem. Alle badkamers zijn beschermd met flexibele polymer waterdicht kit.

Wasgedeelte
Roestvrije staal wastafel

Elektra
LED lichten in alle kamers
Stopcontacten in de hoek op alle kamers en op het terras
Alle bedradingen zijn gevat in leidingen
Centrale verbindingskast voor TC & LAN
Aardlekschakelaar (GFI), “Trip Switch” 2x
Buiten LED nacht-verlichting, bestaande uit 13 lampen
Gereed voor highspeed Fiber Optic
3-faseaansluiting

Water en Afwateringssysteem
Ondergrondse watertank met 4000 liter, sterke waterpomp en vier buitenkranen. Een complete afwateringssysteem op het land. Alle koud en warmwater pijpen in het huis bestaan uit multipijpdemper. Onmiddelijke waterverwarming in alle badkamers en keukens/

Airconditioning
AC Daikin spilt unit in alle drie de slaapkamers

Ommuring
2M hoge muren. Afgewerkt met glad cement en buiten verft.

Hier leest u de Standaard Prijzen Falcon Hill Huahin voor fase 1

Plot No. house type Land sqm Price
103 LA 791 12800000 THB
104 LB 768
105 keuze 838
106 keuze 897
107 LB 799
201 LA 868
202 LB 839
203 keuze 898
204 keuze 901
205 keuze 969

Wij bieden ook de mogelijkheid om voor een ‘currency lock‘ te kiezen.

In dit project is zeer professioneel waardoor smaak aanpassingen en persoonlijke ideeen kunnen worden uitgevoerd naar uw wensen. Neem dus even contact met ons op!

 

Leave a Reply