Japanse villa

Japanse Villa met hotel-optie tekoop

ID:15951

Mega exclusief Japans multifunctioneel pand 富士山 (Hollywood Woning met Hotel allure) Gebouwd op basis van Design Exclusive Japanese Style a sense of Zen-like Simplicity (Sakurayama-Architects) met een duurzaam exclusief interieur/meubilair en andere noodzakelijke inventaris in en om het huis ‘Dit architectonische nieuwe pand is gelegen op een A-locatie met uitzicht over een prachtig natuurmeer (bestemmingsplan) in de stad Udon Thani (3 kilometer vanuit de binnenste ringweg). Het bouwbedrijf startte dit grote multifunctionele ecologisch verantwoorde megaproject op 02 – 07 – 2018 en is zo goed als voltooid. De architect heeft bewust rekening gehouden met de indeling van het exclusieve gebouw van 3 verdiepingen in verschillende uitvoeringen.

Lokatie van deze Villa met hotel-optie

Deze Unieke Top’ locatie met buitengevoel en rust, heeft alle gemakken en dagelijkse benodigdheden om de hoek met vele winkels/ markten/ ziekenhuizen/ Golfbanen en een megagroot Universiteitscomplex (Suan Sunandha Rajabhat) met alle gemakken en voorzieningen bij de hand en bied vele mogelijkheden.

Dit complex is eigenlijk vergelijkbaar met de luxe miljoenen Homes in America (Hollywood Style’) maar het is nu een exclusief duurzaam droomhuis met alle luxe en voordelen en gemakken. Het ligt in een bestemmingsplan waar de bouwkavels zijn gereserveerd door projectontwikkelaars. U bent hier iaan de rand van een grote stad op een prachtige locatie aan het natuurmeer Nong Bu.

Geen vliegtuigoverlast en geen regen/ moesson vloed/ geen industrie geur en lawaai, maar pure rust’ en genieten van het leven in een bestemmingsplan en daarom wordt dit stadsdeel de mooiste en duurste van Udon Thani! In minder dan 4 jaar de eerste hogesnelheidstrein met 250 km per uur van Bangkok naar Nong Khai.

Villa en toekomst mogelijkheden

Japanse villa met hotel

Japanse villa met hotel

De villa overtreft alle gestelde hoge eisen en is ideaal voor appartementen verhuur, Hostel/ Bed & Breakfast / Zimmer frei of 3 aparte losse woonetages’ (3 etages 24 meter lang en 10.40 breed) telt 3 verdiepingen met een vrijstaand bijgebouw (15 x 10 meter met dakterras) wat nu de keuken is, ter grootte van een professioneel Restaurant, met twee toiletten (Dames/Heren) en met een trap naar boven voor het dakterras met een grote separate ruimte geschikt als extra slaapkamer of Bar/fitness gelegenheid. Met een loopbrug verbonden naar het grote pand, met een zeer luxe woonkamer 12 x 8 meter en een aansluitend balkon van 4×4 meter, en op dezelfde verdieping met een 2e en een 3e trappenhuis een zeer grote slaapkamer (6×4 meter) met naastgelegen bandkamer (4 x 2 meter) Hetzelfde op de begaande grond en de 3 etage’ en incl., 3 airconditionings

SLIDESHOW

   
Japanse Villa met hotel (38).jpg
Japanse Villa met hotel (39).jpg
Japanse Villa met hotel (42).jpg
Japanse Villa met hotel (43).jpg
Japanse Villa met hotel (47).jpg
Japanse Villa met hotel (48).jpg
Japanse Villa met hotel (1).jpg
Japanse Villa met hotel (2).jpg
Japanse Villa met hotel (5).jpg
Japanse Villa met hotel (7).jpg
Japanse Villa met hotel (9).jpg
Japanse Villa met hotel (10).jpg
Japanse Villa met hotel (11).jpg
Japanse Villa met hotel (14).jpg
Japanse Villa met hotel (15).jpg
Japanse Villa met hotel (19).jpg
Japanse Villa met hotel (21).jpg
Japanse Villa met hotel (22).jpg
Japanse Villa met hotel (23).jpg
Japanse Villa met hotel (24).jpg
Japanse Villa met hotel (26).jpg
Japanse Villa met hotel (33).jpg
Japanse Villa met hotel (34).jpg
Japanse Villa met hotel (35).jpg
Japanse Villa met hotel (36).jpg
Japanse Villa met hotel (37).jpg
Japanse Villa met hotel (38).jpg
Japanse Villa met hotel (39).jpg
Japanse Villa met hotel (42).jpg
Japanse Villa met hotel (43).jpg
Japanse Villa met hotel (47).jpg
Japanse Villa met hotel (48).jpg
Japanse Villa met hotel (1).jpg
Japanse Villa met hotel (2).jpg
Japanse Villa met hotel (5).jpg
Japanse Villa met hotel (7).jpg
Japanse Villa met hotel (9).jpg
Japanse Villa met hotel (10).jpg

‘Met een parkeergelegenheid voor 10 auto’s, bediend met een automatisch elektrisch te openen hek van 6 meter. (Of plaats voor een grote tuin of zwembad of Koi-vijver (Uw Keuze!)
En eenvoudig en betaalbaar is uit te breiden waarbij bij de bouw rekening is gehouden om nog eens 7 extra (slaap)kamers bij te maken, en een professioneel receptie /kantoor. Zodat er nog eens 10 (slaap) kamers gerealiseerd kunnen worden, dat betekend in het totaal 13 appartementen of Restaurant of zakelijke doeleinden.

De kadastrale grens (kadastraal gemeten Red Chanot (Garuda) omcirkelt het hele perceel (800 m²) en is met opzet laag gehouden gezien het prachtige panorama en voorzien van vele grote bomen. De verkoopprijs is 8.9 miljoen Thaise Bath, omgerekend ongeveer 260 duizend euro, de verkoopprijs is inclusief overdrachtskosten. Kortom ‘een opgemaakt bedje met potentie’ Rechtstreeks contact met de eigenaar mag ook, vul dan even het formulier in om contact te maken.

Villa te koop Udon

Gelegen bij het blauwe kruisje op de kaart

udon-thani-map

 

 

Leave a Reply