Phraya Nakhon grot

Bezienswaardigheid Phraya Nakhon grot

ID:14891

Bezoek de Phraya Nakhon grot in het Sam Roi Yot National Park ten zuiden van Hua hin. Dit is een uiterst indrukwekkende grot omdat de top van de grot is ingestort. Door het gat komt licht en water naar binnen waardoor bomen zijn gaan groeien in deze grot. De Thaise koning, Rama V vond dit al een prachtig grot en heeft er rond 1890 zijn Paviljoen neergezet.

De trip om bij de grot te komen is ook een klein avontuur. Er gaat een stijl pad omhoog naar de grot vanaf Laem Sala Beach maar om op dit strandje te komen moet eerst een voettocht worden gemaakt of een bootje worden genomen. Neem goede schoenen mee en u heeft een heerlijke dagtrip.

Recente beoordeling op Google review van Phraya Nakhon:

[grw place_photo=”https://maps.gstatic.com/mapfiles/place_api/icons/generic_business-71.png” place_name=”Phraya Nakhon Cave View Point” place_id=”ChIJbyrYbZDJ_TARVhs51Qx11tk” pagination=”5″ text_size=”120″ refresh_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true view_mode=”list”]

Hoe kom ik er?

De Phraya Nakhon grot ligt 50km ten zuiden van Hua hin centrum. U kunt hier prima naar toe met een taxi of met eigen vervoer. Zodra u Huahin uit bent kunt u prima navigeren op weg want de wegen zijn redelijk rustig.

Geotag Icon Show on map
Phraya Nakhon grot

Prijs / Rate information

Bezienswaardigheid Phraya Nakhon grot

 

 

,

Leave a Reply