huahin appartementen

Appartement huren Huahin

Huahin is een bestemming met warme winters elk jaar weer. Bovendien ligt de stad aan zee en is de Thaise Baht niet duur. Dus ideaal voor Nederlanders en andere europeanen die een appartement huren Huahin. Zo kunnen ze in een eigen appartement zonnen, koken, s’ochtends je eitje bakken en lekker internetten.

Huahin was ook ontdekt door de koninklijke familie van Thailand als een prettige badplaats. Het koninklijke paleis heet ‘Klai Kang Won’ en betekent “ver van kopzorgen”, klinkt goed of niet?

Het stadje is ontwikkelt tot toeristische badplaats met prima faciliteiten. Dus vanuit vanuit de appartementen in Huahin kun je gemakkelijk naar winkelcentra, food courts, restaurants, parken en stranden. De maanden november tot en met maart, de winter periode, is het meest geschikt voor Europese toeristen om een appartement in Huahin te huren. Wilt u meer lezen over de badplaats Huahin, de temperaturen en de bezienswaardigheden? Lees dan alles over Huahin.

Locatie in Huahin kiezen?

Oké, wij vinden Huahin leuk en willen een appartement… maar nu nog de locatie voor een geschikte prijs. Geen zorgen! Wij zijn er om te helpen. Het lijkt logisch dat de meeste appartementen bij het strand liggen maar er zijn ook appartementen land inwaarts. Hoe verder het appartement van het strand hoe lager de maandelijkse huur is, maar ook niet altijd… want de grootte van het appartement is vaak ook bepalend.

Huahin appartementen aan zee

Wij bieden keus uit meer dan zestig appartementen aan zee. Bekijk de selectie van Huahin appartementen aan zee. Wij zijn er om te helpen dus maak contact met ons via het groene formulier.

De overwinteraars die bij ons appartementen aan zee boeken zijn bijna allemaal Europeanen. Zoals al eerder ter sprake kwam, de kosten om een appartement te huren in is afhankelijk van de ligging, de grootte, kwaliteit en populariteit.

Een appartement voor 2 tot 4 personen vlakbij het witte strand en zee kost tussen 500 – 2000 Euro per maand. De appartementen en vakantiehuizen verder van dit strand en het centrum zijn goedkoper. De elektriciteitsrekening wordt meestal na afloop per maand betaald maar niet altijd. Laat u zelf dus goed informeren door ons.

Appartementen land inwaarts

Wij hebben Huahin appartementen te huur die land inwaarts zijn gesitueerd. En in Huahin is de afstand naar het strand vanaf overal te lopen maar vanwege de warmte, ook tijdens de winters, is fietsen of een brommer vaak een goed vervoermiddel om dagelijks bij het strand te komen.

Kiest u liever het vakantiewoning op lokatie?

Ja? Dan is deze plattegrond hieronder uitkomst. Zoom in en uit en kies op deze manier 1 of meerdere leuke vakantie bestemmingen om de winter door te brengen. Dan scrolt u naar beneden en hier treft u het groene formulier om contact met ons op te nemen. U ontvang dan vrijblijvend informatie van ons.

Meer weten over de stad alles vakantie bestemming? bekijk het hier Hopelijk zit er komende winter ook warm bij.

Overwinteraars die een appartement huren Huahin Nederlanders die een appartement huren Huahin

Verzenden

Geef een reactie