in de avond Khao Tao

Appartement huren Huahin

Huahin is een van de prettigste locaties om te overwinteren en daarom zijn er elk jaar vele overwinteraars die via of andere organisatie een Appartement huren Huahin. Huahin is ook ontdekt door de koninklijke familie van Thailand als een prettige badplaats vandaar dat het zomerpaleis ook in Hua Hin staat. Het paleis heet Klai Kan Won en betekend “ver van zorgen”. Het stadje is inmiddels veel verder ontwikkelt tot toeristische badplaats met alle faciliteiten van dien. De maanden november tot en met maart, de winter periode, is het meest populair voor Europese toeristen.

Aan het witte strand van Huahin staan diverse condominium complexen. Dit zijn appartement huren Huahin mogelijk maakt zowel voor Westerse en Thaise toeristen. De kosten om een appartement te huren in is afhankelijk van het appartement, dus ligging, grootte en populariteit. Een appartement voor 2 tot 4 personen vlakbij het witte strand kost tussen 500 t/m 1500 Euro per maand. De appartementen en vakantiehuizen verder van dit strand en het centrum zijn uiteraard een stuk goedkoper.De elektriciteitsrekening wordt meestal na afloop per maand betaald maar niet altijd. Laat u zelf dus goed informeren door ons.

Indien u geïnteresseerd bent om een appartement huren Huahin dan kunt u uit de onderstaande appartementen kiezen (op de plattegrond) en het formulier onderaan de pagina invullen. Wij nemen dan per email contact met u op om u op te informeren over de mogelijkheden.

Overwinteraars die een appartement huren Huahin

Overwinteraars die een appartement huren Huahin

Meer weten over Huahin? bekijk het hier

security code
Verzenden

Geef een reactie