huahin appartementen

Appartement huren Huahin

Huahin is een bestemming met warme winters elk jaar weer. Bovendien ligt de stad aan zee en is de Thaise Baht niet duur. Dus ideaal voor Nederlanders en andere europeanen die een appartement huren Huahin. Zo kunnen ze in een eigen appartement zonnen, koken, s’ochtends je eitje bakken en lekker internetten.

Wij weten wat we willen!

Appartement huren Huahin begint natuurlijk met even na te denken over een aantal zaken zoals hier afgebeeld:

waar denk je aan bij vakantiewoningen Thailand
Als je weet wat je wilt dan wordt het gemakkelijk kiezen.

Waarom in Hua hin

Huahin was ook ontdekt door de koninklijke familie van Thailand als een prettige badplaats. Het koninklijke paleis heet ‘Klai Kang Won’ en betekent “ver van kopzorgen”, klinkt goed of niet?

Het stadje is ontwikkelt tot toeristische badplaats met prima faciliteiten. Dus vanuit vanuit de appartementen in Huahin kun je gemakkelijk naar winkelcentra, food courts, restaurants, parken en stranden. De maanden november tot en met maart, de winter periode, is het meest geschikt voor Europese toeristen om een appartement in Huahin te huren. Wilt u meer lezen over de badplaats Huahin, de temperaturen en de bezienswaardigheden? Lees dan alles over Huahin.

Locatie in Huahin kiezen

Oké, wij vinden Huahin leuk en willen een appartement… maar nu nog de locatie voor een geschikte prijs. Geen zorgen! Wij zijn er om te helpen. Het lijkt logisch dat de meeste appartementen bij het strand liggen maar er zijn ook appartementen land inwaarts. Hoe verder het appartement van het strand hoe lager de maandelijkse huur is, maar ook niet altijd… want de grootte van het appartement is vaak ook bepalend.

Wij raden appartementen aan die vlakbij het strand liggen en het centrum van de stad zodat je niet alleen van alle stranden kunt genieten, maar ook van de winkelcentra en avondmarkten.

marrakesh hua hin appartement

marrakesh hua hin appartement

  1. Marrakesh appartementen voor 2 personen
   Dit complex in een U vorm aan het witte strand van Hua Hin. De ligging van het complex is ongeveer in het midden tussen Hua Hin centrum en Khao Takiap. Het zwembad loopt vanaf de receptie tot aan de zee. Een heerlijke plek en ideaal voor overwinteraars die graag van het strand houden. Prijzen v.a. 900 euro per maand. Bent u geïnteresseerd? lees over Marrakesh Huahin appartement
  2. Appartementen met 2 slaapkamers (voor 4 personen)
   Dit zijn misschien wel de prettigste appartementen van heel Hua hin. Grote ruime appartementen met twee slaapkamers, een woonkamer en moderne keukens. De vormgeving is rond en in een golf. Naast de prachtige zwembaden met tropische bomen is er een Squash baan en fitness center. Een prettige en vriendelijke atmosfeer aan het witte strand van Hua Hin vlakbij Cicada Market, Ibis Hotel en het Marrakesh. Bekijk de Baan Chai Talay appartementen die wij aanbieden, informeer en kom genieten deze winter.
  3. Casa Deang appartement bij Khao Takiab
   Dit appartement, met twee slaapkamers, ligt op slechts 300m lopen van het Takiab strand. Met op de hoek een 7eleven loopt via soi 7 naar dit heerlijke stukje paradijs in zuid Hua hin. Wilt u meer weten over dit vakantie verblijf? lees dan verder…

Vlakbij Market Village

Market Village Hua Hin appartement

Market Village Hua Hin

Het Market Village is een groot airconditioned winkelcentrum met onder andere bioscoop en Tesco Lotus Supermarkt. Vlakbij het strand dus ideaal om te winkelen, te eten en te winkelen. Dit winkelcentrum heeft ook een prima food court met lekkere zeer betaalbare gerechten. U kunt hier terecht voor Japans, Italiaans, Indisch en Thais.

Dus verblijf in de buurt van Market Village is een goed idee. Wij hebben een top 3:

   1. Het Mykonos Complex ligt lekker centraal vlakbij Market Village. Via de nieuwe loopbrug kunt zo het winkelcentrum in. Mykonos Huahin is betaalbaar en netjes!
   2. De tweede keus is het Flame Tree appartement. Gelegen in een autoluwe straat aan de zelfde zijde als het Market Village en niet ver van het strand.
   3. Het Condochain is een van de eerste complexen. De standaard studio is niet groot maar wel voor een gunstige prijs. Wij hebben ook grote appartementen beschikbaar op verdieping 4, 7 of 18. Bekijk het Condochain Complex

Huahin aan zee

Wij bieden keus uit meer dan zestig appartementen aan zee. Bekijk de selectie van Huahin appartementen aan zee. Wij zijn er om te helpen dus maak contact met ons via het groene formulier.

De overwinteraars die bij ons hun appartement huren Huahin zijn bijna allemaal Europeanen. De kosten om een appartement te huren in is afhankelijk van de ligging, de grootte, kwaliteit en populariteit.

Een appartement voor 2 tot 4 personen vlakbij het witte strand en zee kost tussen 500 – 2000 Euro per maand. De appartementen en vakantiehuizen verder van dit strand en het centrum zijn goedkoper. De elektriciteitsrekening wordt meestal na afloop per maand betaald maar niet altijd. Laat u zelf dus goed informeren door ons.

Appartementen land inwaarts

Wij hebben Huahin appartementen te huur die land inwaarts zijn gesitueerd. En in Huahin is de afstand naar het strand vanaf overal te lopen maar vanwege de warmte, ook tijdens de winters, is fietsen of een brommer vaak een goed vervoermiddel om dagelijks bij het strand te komen.

Kies op lokatie

Ja? Dan is deze plattegrond hieronder uitkomst. Zoom in en uit en kies op deze manier 1 of meerdere leuke vakantie bestemmingen om de winter door te brengen. Dan scrolt u naar beneden en hier treft u het groene formulier om contact met ons op te nemen. U ontvang dan vrijblijvend informatie van ons.

Meer weten over de stad alles vakantie bestemming? bekijk het hier dan zit u er komende winter ook warm bij.

Overwinteraars die een appartement huren Huahin Huahin strand!

Wij helpen met het appartement huren Huahin

Vragen staat vrij. Wij zijn er om te helpen dus stuur via het formulier een email. Dan krijgt van ons vrijblijvend advies.

Hua hin op de video!

Geef een reactie