Marrakesh Huahin appartement

Het Marrakesh Huahin appartement is gelegen aan zee en biedt daarom uitkomst voor overwinteraars die graag naar het Huahin strand. Het resort heeft tropische zwembaden en een in Mediterrane- en kleurrijke rustige omgeving. In totaal bestaat het gehele Marrakesh resort uit meer dan 10 gebouwen uitgestrekt van de zee (rechts) tot aan de Petchakasem Road (links):

Op het overzicht hierboven kunt ook zien dat er vier gebouwen zijn zonder nummer dit is het vijf sterren hotel

De omgeving van Marrakesh Huahin appartement

Niet ver van hier op loopafstand kunt u winkelen in o.a. het Market Village and Bluport. Uiteraard kunt over het strand ook naar het centrum bij het Hilton hotel of naar Khao Takiap strand. In huahin rijden er  standaard tuktuks over de Petchakasem waarmee u mee naar het centrum kunt.

Alle Marrakash appartementen die wij aanbieden hebben standaard een moderne keuken, een slaapkamer en badkamer. Bij alle appartementen is 1x week schoonmaak, en een eigen router voor goed internet de standaard. Uiteraard is er linnengoed, er zijn standaard handdoeken voor het douchen, kledingkasten en airconditioning behoren ook tot de standaard dus u hoeft alleen nog maar vakantie te vieren!marrakesh huahin introCondo Huahin Marrakesh begane grond

Condo Huahin Marrakesh begane grond

Het Condo Huahin Marrakesh begane grond is gelegen in gebouw 3 van het resort. De ligging is heerlijk rustig met direkt toegang tot het zwembad om de hoek.

 


appartement met Huahin strand zicht

overwinteringsappartementje aan Huahin strand

Bent u nog opzoek naar een overwinteringsappartementje aan Huahin strand? Appartement Marrakesh op de zesde verdieping heeft zwembad zicht en ligt op het noorden.

  Geotag Icoon Toon op kaart


Hua Hin Marrakesh met wasmachine

Het Hua Hin Marrakesh met wasmachine is gelegen in gebouw 1 van het resort op de 6de verdieping. In dit appartement bent u gegarandeerd verzekerd van een mooi uitzicht en een dagelijkse zeebries.

  Geotag Icoon Toon op kaart


Vakantie appartement in Marrakesh

Het vakantie appartement in Marrakesh is gelegen op de derde verdieping van gebouw 10 en heeft daarom een prima ligging ten opzichte van de zee.

  Geotag Icoon Toon op kaart


Marrakesh Huahin zeezicht appartement met slaapbank

Hua Hin zeezicht appartement in Marrakesh voor het gezin

Het Marrakesh Huahin zeezicht appartement is gelegen op de zevende verdieping van gebouw 1 en heeft daarom een geweldig uitzicht over op de zee, zwembad en Takiab tempel.

gereserveerd 20 jan - 19 feb 2019   Geotag Icoon Toon op kaart


Marrakesh Hua Hin apartment

Marrakesh Hua Hin apartment

Wij hebben dit Marrakesh Hua Hin apartment voor uw vakantie, anno september, beschikbaar ! Gelegen op de 3de verdieping met mooi uitzicht vanaf uw balkon.

  Geotag Icoon Toon op kaart


Marrakesh appartement op het noorden

Marrakesh appartement op het noorden

Welkom in dit Marrakesh appartement op het noorden aan het strand en niet ver van het centrum van Huahin. Net ingericht appartement!

  Geotag Icoon Toon op kaart


Marrakesh appartement Huahin voor 2 personen

Marrakesh appartement huahin

Welkom in dit Marrakesh appartement Huahin voor 2 personen aan het strand. Dit appartement dat heeft 1 balkon met uitzicht op het zuiden. Naast het balkon is er een 1 woonkamer met moderne keuken, 1 aparte slaapkamer met twee persoonsbed en een moderne badkamer.

  Geotag Icoon Toon op kaart


Marrakesh Poolview Apartment

Marrakesh Poolview Apartment

Welkom in dit Marrakesh Poolview Apartment stijl aan het strand en niet ver van het centrum van Huahin, Thailand. 1 slaapkamer, moderne woonkamer met keuken in een prachtig appartementen complex met direkt toegang tot het strand.

  Geotag Icoon Toon op kaart


Vakantie appartement Huahin Marrakesh

Vakantie appartement Huahin Marrakesh

Welkom in dit Vakantie appartement Huahin Marrakesh stijl aan het strand en niet ver van het centrum van Huahin, Thailand. Het vakantie appartement dat u hier ziet, op deze webpagina, heeft 1 balkon met uitzicht op het noord-westen, woonkamer met moderne open-keuken, aparte slaapkamer met twee persoonsbed en een moderne badkamer.

  Geotag Icoon Toon op kaart


Marrakesh Appartement in Huahin

Marrakesh appartement in Huahin

Niet de hoofdstad van Marokko, aan de kust van de Middellandse Zee, maar een goed luxe appartementen complex met dezelfde naam in het centrum van Huahin, Thailand. Welkom in dit prettige luxe appartementen complex in Marrakesh stijl.

  Geotag Icoon Toon op kaart


Appartement Huahin Marrakesh

marrakesh hua hin appartement

Een zeer stijlvol Appartement Huahin Marrakesh waarin u kunt genieten van het witte stranden en Westerse luxe.

Zeer stijlvol!   Geotag Icoon Toon op kaart


Appartement huren in Huahin Marrakesh

Marrakesh Huahin, een modern appartment voor een prettige vakantie. Bekijk snel de fotos. Gelegen direct aan het strand met ligstoelen aan het strand.

Niet van: 10 feb -10 maart   Geotag Icoon Toon op kaart


Genieten @ Marrakesh Huahin

Marrakesh is een groot luxe appartmenten complex direct aan het witte strand van Huahin. Bekijk dit prettige appartement met mooi uitzicht.

Mooie zwembaden!   Geotag Icoon Toon op kaart