Locatie: Marrakesh Huahin appartement

Het Marrakesh Huahin appartement is gelegen aan zee en biedt daarom uitkomst voor overwinteraars die graag naar het Huahin strand. Het resort heeft tropische zwembaden en een in Mediterrane- en kleurrijke rustige omgeving. In totaal bestaat het gehele Marrakesh resort uit meerdere gebouwen uitgestrekt van de zee tot aan de hoofdweg Petchakasem Road. 

Waarom Marrakesh Huahin appartement populair is?

U bevind zich niet ver winkelcentra als Market Village and Bluport. Uiteraard kunt over het strand ook naar het centrum bij het Hilton hotel of naar Khao Takiap strand. In HHuahin rijden tuktuks waarmee u mee naar het centrum en andere leuke plekken kunt gaan.

Dee Marrakesh appartementen die wij hier aanbieden hebben standaard een moderne keuken, een slaapkamer badkamer en balkon. Bij alle appartementen is 1x week schoonmaak, en een eigen router voor goed internet de standaard. Uiteraard is er linnengoed, er zijn standaard handdoeken voor het douchen, kledingkasten en airconditioning behoren ook tot de standaard dus u kunt vakantie te vieren!

Engels sfeer in Marrakesh

Engels sfeer in Marrakesh

Genieten in dit heerlijke appartement met een Britse tintje, zo hoort de winter toch te zijn? Deze Engels sfeer in Marrakesh treft u op de vierde verdieping met uitzicht op het noorden. Snel boeken voor de Brexit.

details: , ,

appartement met Huahin strand zicht

overwinteringsappartementje aan Huahin strand

Bent u nog opzoek naar een overwinteringsappartementje aan Huahin strand? Appartement Marrakesh op de zesde verdieping heeft zwembad zicht en ligt op het noorden.

details: , ,

Hua Hin Marrakesh met wasmachine

Het Hua Hin Marrakesh met wasmachine is gelegen in gebouw 1 van het resort op de 6de verdieping. In dit appartement bent u gegarandeerd verzekerd van een mooi uitzicht en een dagelijkse zeebries.

details: , ,

Marrakesh Huahin zeezicht appartement met slaapbank

Hua Hin zeezicht appartement in Marrakesh voor het gezin

Het Marrakesh Huahin zeezicht appartement is gelegen op de zevende verdieping van gebouw 1 en heeft daarom een geweldig uitzicht over op de zee, zwembad en Takiab tempel.

details: , ,

Marrakesh appartement Huahin voor 2 personen

Marrakesh appartement huahin

Welkom in dit Marrakesh appartement Huahin voor 2 personen aan het strand. Dit appartement dat heeft 1 balkon met uitzicht op het zuiden. Naast het balkon is er een 1 woonkamer met moderne keuken, 1 aparte slaapkamer met twee persoonsbed en een moderne badkamer.

details: , ,

Marrakesh Poolview Apartment

Marrakesh Poolview Apartment

Welkom in dit Marrakesh Poolview Apartment stijl aan het strand en niet ver van het centrum van Huahin, Thailand. 1 slaapkamer, moderne woonkamer met keuken in een prachtig appartementen complex met direkt toegang tot het strand.

details: , ,

Vakantie appartement Huahin Marrakesh

Vakantie appartement Huahin Marrakesh

Welkom in dit Vakantie appartement Huahin Marrakesh stijl aan het strand en niet ver van het centrum van Huahin, Thailand. Het vakantie appartement dat u hier ziet, op deze webpagina, heeft 1 balkon met uitzicht op het noord-westen, woonkamer met moderne open-keuken, aparte slaapkamer met twee persoonsbed en een moderne badkamer.

details: , ,

Marrakesh Appartement in Huahin

Marrakesh appartement in Huahin

Niet de hoofdstad van Marokko, aan de kust van de Middellandse Zee, maar een goed luxe appartementen complex met dezelfde naam in het centrum van Huahin, Thailand. Welkom in dit prettige luxe appartementen complex in Marrakesh stijl.

details: , ,

Appartement huren in Huahin Marrakesh

Marrakesh Huahin, een modern appartment voor een prettige vakantie. Bekijk snel de fotos. Gelegen direct aan het strand met ligstoelen aan het strand.

details: , ,

Genieten in Marrakesh Huahin Appartememt

Marrakesh is een groot luxe appartmenten complex direct aan het witte strand van Huahin. Bekijk dit prettige appartement met mooi uitzicht.

details: , ,