Tag Archives: Marrakesh Huahin appartement

Het Marrakesh Huahin appartement is gelegen aan zee en biedt daarom uitkomst voor overwinteraars die graag naar het Huahin strand. Het resort heeft tropische zwembaden en een in Mediterrane- en kleurrijke rustige omgeving. In totaal bestaat het gehele Marrakesh resort uit meerdere gebouwen uitgestrekt van de zee tot aan de hoofdweg Petchakasem Road. 

Waarom Marrakesh Huahin appartement populair is?

U bevind zich niet ver winkelcentra als Market Village and Bluport. Uiteraard kunt over het strand ook naar het centrum bij het Hilton hotel of naar Khao Takiap strand. In HHuahin rijden tuktuks waarmee u mee naar het centrum en andere leuke plekken kunt gaan.

Dee Marrakesh appartementen die wij hier aanbieden hebben standaard een moderne keuken, een slaapkamer badkamer en balkon. Bij alle appartementen is 1x week schoonmaak, en een eigen router voor goed internet de standaard. Uiteraard is er linnengoed, er zijn standaard handdoeken voor het douchen, kledingkasten en airconditioning behoren ook tot de standaard dus u kunt vakantie te vieren!

Engels sfeer in Marrakesh

Engels sfeer in Marrakesh

Genieten in dit heerlijke appartement met een Britse tintje, zo hoort de winter toch te zijn? Deze Engels sfeer in Marrakesh treft u op de vierde verdieping met uitzicht op het noorden. Snel boeken voor de Brexit.

details: , ,

Huahin strand zicht

overwinteringsappartementje aan Huahin strand

Bent u nog opzoek naar een overwinteringsappartementje aan Huahin strand? Appartement Marrakesh op de zesde verdieping heeft zwembad zicht en ligt op het noorden.

details: , ,

Hua Hin Marrakesh met wasmachine

Het Hua Hin Marrakesh met wasmachine is gelegen in gebouw 1 van het resort op de 6de verdieping. In dit appartement bent u gegarandeerd verzekerd van een mooi uitzicht en een dagelijkse zeebries.

details: , ,

Marrakesh Huahin zeezicht met slaapbank

Hua Hin zeezicht appartement in Marrakesh voor het gezin

Het Marrakesh Huahin zeezicht appartement is gelegen op de zevende verdieping van gebouw 1 en heeft daarom een geweldig uitzicht over op de zee, zwembad en Takiab tempel.

details: , ,