Heaven Kitchen huahin

Huahin Kerstavond 2019

ID:15068
Monday, December 23rd, 2019

Wat gaat u doen met in Huahin op deze kerstavond? Dit jaar geen groot kerstfeest georganiseerd door onszelf zoals vorig jaar in 2018. Wel hebben we twee ideeën die hier graag delen.

1) Heaven’s Kitchen Kerstavond

Wilt u het niet duur maken en toch gezellig? Wij kennen de eigenaresse van het Heaven’s Kitchen en weten dat je hier een prima avond kan hebben. Khun  Phet heeft een party at HK voor ons:

Christmas eve Huahin 2019

Christmas eve Huahin 2019

Bel even van te voren met Khun Phet! Lees meer over beoordelingen van Heaven’s Kitchen op tripadvisor. Heaven’s Kitchen is klein prima als u in de buurt bent.

2) Brasserie De Paris Kerst (in het Huahin centrum)

Brasserie De Paris is een Frans restaurant in de wijk Hua Hin van aan Naresdamri Road bij het Hilton Hotel. Gelegen aan het strand met een ontspannen sfeer en heerlijk eten. Ze hebben een extreem groot scala aan allerlei soorten zeevruchten en zoetwatervisgerechten. Verkozen tot beste rundvlees in de stad!

Brasserie de Paris Kerst

Kerst 2019

Wilt u luxer uiteten? Probeer dan dit Brasserie de Paris kerstmenu. Reserveer op tijd bij Philippe! U kunt op de website van het restaurant ook de lokatie vinden in het centrum.

Wij wensen u een hele prettige kerst en een gelukkig nieuw jaar!

PS: Ons goede voornemen is om zelf in 2020 een kerstfeest te organiseren voor u! 🙂

 

 

Leave a Reply