Chiangmai Vakantie Villa

Ontdek deze Chiangmai Vakantie Villa!

ID:7582

Gaat u misschien naar Chiangmai? Ontdek deze Chiangmai Vakantie Villa! Het hele landgoed, met de drie villa’s, is een geweldige beleving van een vakantie in Chiangmai. Bekijk de foto’s onze sfeervol ingerichte Villa 3.

   
Villa 3 Living-room-00.jpg
Villa 3 Living-room-01.jpg
Villa 3 Living-room-02.jpg
Villa 3 Living-room-03.jpg
VILLA 3-00.jpg
VILLA 3-01.jpg
Villa 3 Bathrooms-00.jpg
Villa 3 Bathrooms-03.jpg
Villa 3 Bathrooms-04.jpg
Villa 3 Bedroom 1-01.jpg
Villa 3 Bedroom 2-00.jpg
Villa 3 Bedroom 2-01.jpg
Villa 3 Living-room-00.jpg
Villa 3 Living-room-01.jpg
Villa 3 Living-room-02.jpg
Villa 3 Living-room-03.jpg
VILLA 3-00.jpg
VILLA 3-01.jpg
Villa 3 Bathrooms-00.jpg
Villa 3 Bathrooms-03.jpg
Villa 3 Bathrooms-04.jpg
Villa 3 Bedroom 1-01.jpg
Villa 3 Bedroom 2-00.jpg
Villa 3 Bedroom 2-01.jpg

De villa is volledig gemeubileerd en ingericht met knap wit luxe hotel linnengoed, bad en zwem-handdoeken. Ideaal voor een heerlijke overwinteringsvakantie aan het zwembad in de natuur van Chiangmai.

Directe toegang vanuit de tuin leidt u naar het zwembad waar zwembadstoelen u uitnodigen om te ontspannen. Gratis snel internet. Er is een buitenpaviljoen met keuken dus ideaal voor ontbijt, onderhoud of gewoon om te ontspannen.

De Chiangmai Vakantie Villa 3 is losstaand en het heeft een volledige keuken met gasfornuis, kook potten, pannen en kookgerei. De koelkast wordt gevuld met basisbenodigdheden bij aankomst, water, brood en eieren. Dus ontbijt, lunch of een hapje wanneer u wilt! U heeft airconditioning in de gehele villa, dus alle kamers.

De lokatie van Chiangmai Vakantie Villa

Als u snel boodschappen wilt, hebben we een 7-Eleven supermarkt en een lokale markt in de buurt. Slechts 15 minuten rijden van de luchthaven, of 20 minuten van het centrum van Chiang Mai. De gastheer en gastvrouwen wonen zijn op het woonpark, dus voel u vrij om binnen te vallen met vragen. Het terrein is 10.000 vierkante meter en naast het hoofdhuis en het zwembad bestaat het uit 3 villa’s, allemaal goed afgescheiden van elkaar. Daarnaast bieden we dagelijkse schoonmaakdiensten. Dus alles wat je zult doen is te ontspannen en van je vakantie te genieten. De schoonmaak meisjes hebben zondagen vrij. Alles is bij de prijs inbegrepen. Onze tuinman woont ook op het terrein en al het personeel spreekt redelijk Engels.

Autoverhuur. Het is aanbevolen dat een auto word gehuurd. Makkelijk voor het uitgaan, restaurantjes, even naar de supermarket of stad. Attracties in de buurt zijn de Nacht Safari en het Nationaal Park Ratchapreuk. Beiden zijn een bezoek waard. Wat Doi Kham ligt in de buurt. Het is top van de berg en biedt u een goed uitzicht op Chiang Mai. Ook Baan Tawai, het ambachtelijke en meubilair dorpje is dichtbij, evenals het Ob Kham National Park. Een tempel in ons dorp is een must-see, Wat Thon Kwean. Zeer oud / rustiek en met veel geschiedenis. Het wordt vaak gebruikt voor fotoshootjes, evenals voor tv en films. Bergen zijn er overal en wandelingen zijn een andere leuke optie. Veel leuke restaurants in de buurt, Thai, Italiaans, Westelijk, wat dan ook. Verder hebben we een geweldige sportclub in de buurt die u kan aanbieden, yoga, aerobics, fiets-training, naast de gebruikelijke gewichten en machines, een van de beste https://www.sansaransportclub.com/.

Een andere waardig bezoek is onze lokale markt, elke andere dag. De buffalo markt is in San Patong, op zondags. Andere attracties en activiteiten die interessant kunnen zijn: Kookschool, Fietsreizen, Doi Inthanon (de hoogste berg in Thailand) Golf; teveel om op te noemen.

De gastheer en gastvrouw

Thom is Thais. Zij is docente / professor aan de Maejo University in Fysica. Hij is Nederlands en al 18 jaar woonachtig in Chiangmai en vertelt u graag meer over de stad en de omgeving.

Number of guests

 2 - 4 personen

 Vakantie villa 

 • Moderne keuken
 • 2 slaapkamers
 • 2 badkamers
 • Zwembad in het complex
 • Internet
 • Free Wifi
 • TV
 • Airconditioning
 • Klein balkon
 • Buiten meubilair
 • Sofa
 • Eettafel met stoelen
 • Koelkast
 • Magnetron
 • Koffiezet
 • Waterkoker
 • Wasmachine

Chiang Mai,  buiten het centrum.
Geotag Icon Show on map
Chiangmai Vakantie Villa

Prijs / Rate information

Ontdek deze Chiangmai Vakantie Villa!

1 nacht /night
2900 THB = €.
1 week
17000 THB = €.
1 maand / month
54000 THB = €.

,

Leave a Reply