Tag Archives: Chiangmai en Noord Thailand

De stad Chiangmai in Noord Thailand ligt 791 kilometer van de hoofdstad Bangkok vandaan. Uiteraard zijn er allerlei connecties mogelijk waarbij het vliegtuig een snelle en prettige optie is gebleken.  De toeristische hoogtepunten hier zijn uiteenlopend, variatie ten top. Zo is de chedi in Wat Phrathat Doi Suthep tempel aan de rand van Chiang Mai een hele populaire toeristische attractie, die iedereen gezien dient te hebben. Maar mensen met oog en liefde voor cultuur zouden eens kunnen beginnen met de oude binnenstad. Deze wordt omringd door de oude muren van Lanna, en herbergt de oude stad van Chiang Mai met vele werkelijk prachtige oude bouwwerken, waarvan sommige meer dan 700 jaar oud. U kunt een dag een fiets huren en de stad op uw gemak verkennen met tempels als Wat Lok Moli, Wat Chiang Man, Wat Phra Singh. Chiangmai biedt ook een avondmarkt, een bekende dierentuin met panda’s en het niet te missen gezellige uitgaanscentrum met restaurants.

Met 1 letter verschil kunt u ook een andere stad ontdekken namelijk ChiangRai. Dit is de meest noordelijke provincie van Thailand ook met wonderschone tempels, unieke Thaise architectuur, avond bazaars, watervallen, bloemenvelden en overheerlijke koffie?

Zowel stad als provincie zijn interessant om te bezoeken voor de culturele attracties, activiteiten en de natuurschoon. De hemels witte tempel: ‘Wat Rong Khun’ biedt een combinatie van geloof, kunst en perfectie.  Bekijk ook de watervallen en krijg een indruk het noordlijke Chiangrai via onze amateuristische video.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_5pkaA1mBmI]

Hieronder leest u artikelen met betrekking tot Noord Thailand. Wij hopen iedereen goed op weg te helpen voor een prettig bezoek en / of een mooie overwinteringsvakantie in deze regio.

Chiangmai huis te huur

Een mooi en nieuw en modern Chiangmai huis te huur in het noorden van Thailand. Een pas opgeleverde huis is te huur voor een hele vriendelijke prijs in een echt Thaise omgeving.

details:

Vriendelijke Vrijstaande Bungalow in Chiangmai

In noord Thailand hebben wij deze vriendelijke vrijstaande bungalow in Chiangmai beschikbaar voor een prettig verblijf. Gastheer en -vrouw Frans en Nina zijn een Nederlands-Thais echtpaar.

details:

Chiangmai Resort Little Village

Als u op zoek bent naar een klein paradijs vlakbij Chiang Mai, in Noord Thailand, dan bent u op de juiste plaats. Het boetiekresort bestaat uit 7 teakhouten bungalows op palen in traditionele Thaise stijl. Relax op het grote priveterras met een uitzicht over het zwembad en de tropische tuin.

details:

Ontdek deze Chiangmai Vakantie Villa!

Ontdek de stad en relax in de Chiangmai Vakantie Villa. Het hele landgoed, met de drie villa’s, is een ideale optie met Nederlandse gastheer.

details: ,

Chiangmai Villa Vakantie accommodatie

Smaken verschillen nou eenmaal! Dus hier de sfeervol ingerichte Chiangmai Villa 2. Dit Chiangmai Villa Vakantie accommodatie biedt plaats aan 2 – 5 gasten. Met een grote woonkamer, 2 slaapkamers met 2 badkamers on-suite.

details: ,

Chiangmai Villa 1 te huur

De Chiangmai Villa biedt plaats aan 5 gasten en wij bieden u aan een grote woon/eet kamer, 2 slaapkamers met 2 badkamers on-suite. Met zwembad en Nederlandstalige gastheer.

details: ,

3 slaapkamer huis Chiang Mai

Dit 3 slaapkamer huis Chiang Mai is gelegen in het centrum van Chiang Mai en heeft onder andere tropische vegetatie en fruitbomen. Kortom een compleet huis voor uw vakantie in Chiang Mai.

details:

vakantiehuis in Chiangmai

Hallo wij willen ons graag even voorstellen wij zijn Jurarat en Rob Gielen. Wij hebben voor u een vakantiehuis in Chiangmai.

details: