Locatie: Chiangmai

Chiang Mai is de hoofdstad van de provincie Chiang Mai in Noord Thailand. De plaats ligt ongeveer 700 km ten noorden van Bangkok en is te bereiken per trein, bus en vliegtuig. De laatste jaren is Chiangmai in hoog tempo gemoderniseerd waardoor er veel aanbod is van vakantie

huizen, appartementen en resorts in deze stad. Toeristische hoogte punten hier zijn o.a.: De chedi in Wat Phrathat Doi Suthep tempel aan de rand van Chiang Mai, de Night Markt van Chiangmai, de bekende dierentuin met panda’s en natuurlijk het gezellige uitgaanscentrum met diverse kroegjes en restaurants.

Via onze organisatie kunt u gemakkelijk diverese resorts, appartementem en vakantiehuizen in Chiangmai reserveren voor uw overwinteringsvakantie.

Vriendelijke Vrijstaande Bungalow in Chiangmai

Vrijstaande Bungalow Chiangmai

In noord Thailand hebben wij deze vriendelijke vrijstaande bungalow in Chiangmai beschikbaar voor een prettig verblijf. Gastheer en -vrouw Frans en Nina zijn een Nederlands-Thais echtpaar.

details:

Te gekste selfies in 3D Art in Paradise Chiangmai

3d art museum

Extra gekke vakantiefoto’s mee terugnemen? Bezoek dan dit 3D art museum en maak de meest te gekste selfies.

details:

Chiangmai Resort Little Village

Als u op zoek bent naar een klein paradijs vlakbij Chiang Mai, in Noord Thailand, dan bent u op de juiste plaats. Het boetiekresort bestaat uit 7 teakhouten bungalows op palen in traditionele Thaise stijl. Relax op het grote priveterras met een uitzicht over het zwembad en de tropische tuin.

details:

Ontdek deze Chiangmai Vakantie Villa!

Chiangmai Vakantie Villa

Ontdek de stad en relax in de Chiangmai Vakantie Villa. Het hele landgoed, met de drie villa’s, is een ideale optie met Nederlandse gastheer.

details: ,

Chiangmai Villa Vakantie accommodatie

Chiangmai villa 2

Smaken verschillen nou eenmaal! Dus hier de sfeervol ingerichte Chiangmai Villa 2. Dit Chiangmai Villa Vakantie accommodatie biedt plaats aan 2 – 5 gasten. Met een grote woonkamer, 2 slaapkamers met 2 badkamers on-suite.

details: ,

Chiangmai Villa 1 te huur

De Chiangmai Villa biedt plaats aan 5 gasten en wij bieden u aan een grote woon/eet kamer, 2 slaapkamers met 2 badkamers on-suite. Met zwembad en Nederlandstalige gastheer.

details: ,

3 slaapkamer huis Chiang Mai

Gemeubileerd huis in Chiangmai

Dit 3 slaapkamer huis Chiang Mai is gelegen in het centrum van Chiang Mai en heeft onder andere tropische vegetatie en fruitbomen. Kortom een compleet huis voor uw vakantie in Chiang Mai.

details:

vakantiehuis in Chiangmai

Hallo wij willen ons graag even voorstellen wij zijn Jurarat en Rob Gielen. Wij hebben voor u een vakantiehuis in Chiangmai.

details:

Homestay in Chiangmai

Verblijf in Homestay in Chiangmai en geniet van een comfortabele en veilige vakantie. U verblijft bij deze gastvrije Nederlandse / Thaise familie

details: