Chiangmai Vakantiewoning

Chiang Mai is de hoofdstad van de provincie Chiang Mai in Noord Thailand. De plaats ligt ongeveer 700 km ten noorden van Bangkok en is te bereiken per trein, bus en vliegtuig. De laatste jaren is Chiangmai in hoog tempo gemoderniseerd waardoor er veel aanbod is van vakantie

huizen, appartementen en resorts in deze stad. Toeristische hoogte punten hier zijn o.a.: De chedi in Wat Phrathat Doi Suthep tempel aan de rand van Chiang Mai, de Night Markt van Chiangmai, de bekende dierentuin met panda’s en natuurlijk het gezellige uitgaanscentrum met diverse kroegjes en restaurants.

Via onze organisatie kunt u gemakkelijk diverese resorts, appartementem en vakantiehuizen in Chiangmai reserveren voor uw overwinteringsvakantie.Chiangmai Vakantie Villa huren

Chiangmai Vakantie Villa

Wilt u in Chiangmai Vakantie Villa huren? Het hele landgoed, met de drie villa’s, is dan een ideale optie. Zie hier sfeervol ingerichte Chiangmai Vakantie Villa 3.

  Geotag Icoon Toon op kaart


Chiangmai Villa Vakantie accommodatie

Chiangmai villa 2

Smaken verschillen nou eenmaal! Dus hier de sfeervol ingerichte Chiangmai Villa 2. Dit Chiangmai Villa Vakantie accommodatie biedt plaats aan 2 – 5 gasten. Met een grote woonkamer, 2 slaapkamers met 2 badkamers on-suite.

  Geotag Icoon Toon op kaart


Chiangmai Villa 1 te huur

De Chiangmai Villa biedt plaats aan 5 gasten en wij bieden u aan een grote woon/eet kamer, 2 slaapkamers met 2 badkamers on-suite. Met zwembad en Nederlandstalige gastheer.

  Geotag Icoon Toon op kaart


3 slaapkamer huis Chiang Mai

Gemeubileerd huis in Chiangmai

Dit 3 slaapkamer huis Chiang Mai is gelegen in het centrum van Chiang Mai en heeft onder andere tropische vegetatie en fruitbomen. Kortom een compleet huis voor uw vakantie in Chiang Mai.

 


Chiangmai Resort Little Village

Als u op zoek bent naar een klein paradijs vlakbij Chiang Mai, in Noord Thailand, dan bent u op de juiste plaats. Het boetiekresort bestaat uit 7 teakhouten bungalows op palen in traditionele Thaise stijl. Relax op het grote priveterras met een uitzicht over het zwembad en de tropische tuin.

  Geotag Icoon Toon op kaart


vakantiehuis in Chiangmai

Schitterende luxe ingerichte vakantiewoning in Chiangmai voor max. 6 personen. Uitstekende lokatie! en vriendelijke Nederlandse eigenaars.

  Geotag Icoon Toon op kaart


Homestay in Chiangmai

Verblijf bij Lha’s Homestay en geniet van een comfortabele en veilige vakantie terwijl u de pracht van Chiangmai zult ontdekken. Dit Homestay heeft o.a. een teakhouten huis met bamboekamer. Ontmoet de vriendelijke (Nederlandse) receptie en geniet van Thailand.

Inclusief onbijt, ook te boeken per overnachting!  


Resort in Chiangmai

Een prettige bungalow-villa in Kinkala Resort in de bergen in het noorden van Thailand.

 


Paradise Villa in Kinkala Resort

Lanna Home pictures 095

Het Kinkala Resort ligt vlakbij Bosang en Samkamphaeng. 5f minuten van Alpine Golf. 20 minuten van het centrum in Chiangmai. 2 bedrooms (1 king-sized bed/3 single beds).