avond markt

floating market excursie Amphawa

ID:3665

Prijs indicatie 1900 Baht per persoon.

Om ongeveer 8:30am verwelkomen wij u in de airconditioned minivan voor de floating market excursie Amphawa. Wij vertrekken vanuit Cha-am / Hua Hin naar Samut Songkhram. Hier bezoeken wij het typisch Thais treinstation Mae Khlong, vandaar uit lopen wij over de rails de markt binnen, en wachten wij op het bizarre spektakel van de trein die dwars door deze markt heenrijd, de kooplui pakken vliegensvlug hun waren op, luifels snel omhoog, tot de trein weer weg is. Een mooi spektakel om mee te maken.

Wij vervolgen onze weg voor de floating market excursie Amphawa, de drijvende markt niet voor de touristen, maar voor de Thaise mensen. In Amphawa ligt onze prive boot klaar, en varen wij de jungle in, prachtige natuur, en bijna zeker zien wij tijdens de tocht enkele grote  Varanen naast de boot, of langs de kant.

Wij bezoeken daarna met de boot drie aparte mooie tempels, waaronder een met ongelovelijk mooi houtsnijwerk, en een tempel met een boeddha beeld in een boom.

Wij varen daarna terug naar Amphawa, alwaar wij een late lunch hebben. Na de lunch is er tijd om nog shoppen bij de marktkraampjes zelf.  Na afloop van de floating market excursie Amphawa bent u tussen 17.00 en 18.00 uur bent U weer terug.

————–

In het kort:
Alleen op vrijdag, zaterdag of zondag!

Bezoek aan de markt met de trein
Ophaal bij uw verblijf in Hua hin of Cha-am
Boottocht door de jungel van 2,5 uur
Bezoek en uitleg over de mooiste tempels
Late Lunch
Bezoek aan de floating markt Amphawa

————-

avond markt

drijvende markt Amphawa

De late lunch is niet inclusief. Toegang tot de tempels, uitleg bij bijzondere plekjes, vervoer vanaf uw resort, boottocht, fruit en frisdrank zijn inclusief de prijs.

 

 

security code
Verzenden

 

Meer over:

 

Bekijk ook: Kanchanaburi excursie (ID 2) Waterval en Olifanten rit bij Huahin (ID 3) Waterval en Aquarium tour (ID 4)

Geef een reactie