avond markt

floating market excursie Amphawa

ID:3665

Onze floating market excursie Amphawa begint om ongeveer 8:30am. Dan verwelkomen wij u in de airconditioned minivan bij uw accommodatie. Wij vertrekken dan en gaan naar Samut Songkhram. Hier bezoeken wij het typisch Thais treinstation Mae Khlong, vandaar uit lopen wij over de rails de markt binnen, en wachten wij op het bizarre spektakel van de trein die dwars door deze markt heenrijd, de kooplui pakken vliegensvlug hun waren op, luifels snel omhoog, tot de trein weer weg is. Een mooi spektakel om mee te maken.

Wij vervolgen onze weg voor de floating market excursie Amphawa, de drijvende markt niet voor de toeristen, maar voor de Thaise mensen. In Amphawa ligt onze privé boot klaar, en varen wij de jungle in, prachtige natuur, en bijna zeker zien wij tijdens de tocht enkele grote  Varanen naast de boot, of langs de kant.

Wij bezoeken daarna met de boot drie aparte mooie tempels, waaronder een met ongelofelijk mooi houtsnijwerk, en een tempel met een boeddha beeld in een boom.

Wij varen daarna terug naar Amphawa, alwaar wij een late lunch hebben. Na de lunch is er tijd om nog shoppen bij de marktkraampjes zelf.  Na afloop van de floating market excursie Amphawa bent u tussen 17.00 en 18.00 uur bent U weer terug.

De floating market excursie in het kort

Alleen op vrijdag, zaterdag of zondag!
Bezoek aan de markt met de trein
Ophaal bij uw verblijf in Hua hin of Cha-am
Boottocht door de jungle van ongeveer  1 uur
Bezoek en uitleg over de mooiste tempels
Late Lunch
Bezoek aan de floating markt Amphawa

Prijs indicatie 1900 Baht per persoon.

avond markt

drijvende markt Amphawa

De late lunch is niet inclusief. Toegang tot de tempels, uitleg bij bijzondere plekjes, vervoer vanaf uw resort, boottocht, fruit en frisdrank zijn inclusief de prijs.

Google beoordelingen van floating market excursie Amphawa

Lees hier wat andere mensen vinden van de markt. Dit gaat niet om onze georganiseerde toer maar om de lokatie Amphawa Floating Market.

[grw place_photo=”https://maps.gstatic.com/mapfiles/place_api/icons/shopping-71.png” place_name=”Amphawa Floating Market” place_id=”ChIJU22KNjDU4jARCA_ajiFdiTo” pagination=”5″ text_size=”120″ refresh_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true view_mode=”list”]

Geotag Icon Show on map
avond markt

Prijs / Rate information

floating market excursie Amphawa

 

 

,

One thought on “floating market excursie Amphawa

Leave a Reply