2018 visit at Paleis Petchaburi en Museum

Bezoek Petchaburi Paleis en Museum Rama 5

ID:11427

Wij brachten Bezoek Petchaburi Paleis en Museum Rama 5 boven op de heuvel in de stad Petchaburi. De officiële naam is Phra Nakhon Khiri (Thai: อุทยาน ประวัติศาสตร์ พระนคร์ พระนคร คีรี)  De naam Phra Nakhon Khiri betekent Holy City Hill, maar de lokale bevolking weet het beter als Khao Wang, wat heuvel met paleis betekent. Boven op de heuvel hebben we deze video gemaakt op een idee te geven.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=yzTLSrM9qc0[/embedyt]

De trekpleister werd op 27 augustus 1979 als een historisch park geregistreerd, met twee van de paleisgebouwen die nu een afdeling van het Thai Nationaal Museum huisvesten.

Petchaburi Paleis en Museum

Petchaburi Paleis en Museum kabel trein naar boven

Hoe kom je bij het Petchaburi Paleis en Museum van Rama 5?

Toen wij een bezoek brachten in august 2018 namen wij deze kabellift naar boven. Dit is goed te doen en wijst zich vanzelf. Onderaan bij de ingang, bevinden zich diverse souvenirwinkels en een paar restaurants. U ziet vanzelf deze kabel lift die ons ook naar boven bracht. Loop deze richting op koop de tickets hier. De treintjes gaan regelmatig naar boven en naar beneden dus er is bijna geen wachttijd en het uitzicht is erg de moeite waard.google map naar Khao Wang Petchaburi

Hoe kom je bij dit Petchaburi Paleis en Museum van Huahin?

Het openbaar vervoer is niet zo vanzelfsprekend en gemakkelijk, als in Nederland. Indien u van plan bent om met het Thaise openbaar vervoer te gaan, neem dan de mini-van vanaf soi 51 in Huahin. Neem de mini-van richting Bangkok en vertel de chauffeur “khao Wang Petchaburi”. De rit duurt 50 – 60 minuten.

Wat vinden de andere mensen hiervan?

Lees de google review beoordeling van andere mensen die hier zijn geweest.

[grw place_photo=”https://maps.gstatic.com/mapfiles/place_api/icons/generic_business-71.png” place_name=”Phra Nakhon Khiri (Khao Wang)” place_id=”ChIJKYnmLQMn_TAR4waiXMO8AhE” pagination=”5″ text_size=”120″ refresh_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true view_mode=”list”]

Zoals u kunt lezen is dit zeer populair en de moeite waard, zo dachten wij er ook over!

2018 visit at Paleis Petchaburi en Museum

Prijs / Rate information

Bezoek Petchaburi Paleis en Museum Rama 5

 

 

, , ,

Leave a Reply